Przetargi.pl
DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH; PRODUKTÓW GŁĘBOKO MROŻONYCH; OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH; JAJ; SOSÓW, ZUP I PRZYPRAW PRZETWORZONYCH; KAWY I HERBATY; MIODU ORAZ DAŃ INSTANT DLA KPW ŚWINOUJŚCIE

Komenda Portu Wojennego Świnoujście ogłasza przetarg

  • Adres: 72-600 Świnoujście, Steyera 28
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego Świnoujście
    Steyera 28
    72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
    REGON: 811143594
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://kpwswinoujscie.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH; PRODUKTÓW GŁĘBOKO MROŻONYCH; OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH; JAJ; SOSÓW, ZUP I PRZYPRAW PRZETWORZONYCH; KAWY I HERBATY; MIODU ORAZ DAŃ INSTANT DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 – Ryby i przetwory rybneAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 10 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 2 – Produkty głęboko mrożoneAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 3 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 11 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 3 – Olej i tłuszcze roślinneAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 12 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 4 – JajaAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 5 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 13 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 5 – Sosy, zupy, przyprawy przetworzoneAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 6 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 14 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 6 – Kawa i herbataAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 7 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 15 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 7 – MiódAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 8 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 16 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.Część nr 8 – Dania instantAsortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 9 do SWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 17 do SWZ.Podane w opisie przedmiotu zamówienia produkty określone są w oparciu o obowiązujące normy narzucające charakter, sposób wyrobu oraz skład produktu natomiast nie są wiążące dla Wykonawcy w stosunku co do nazw, które to nazwy mają charakter zwyczajowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15220000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Szczegółowo opisano w rozdziale IX pkt 8 SWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-15

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach