Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych i produktów suszonych na rzecz kantyny w Zakładzie Karnym w Kluczborku.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2011-01-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych i produktów suszonych na rzecz kantyny w Zakładzie Karnym w Kluczborku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych i produktów suszonych, według wyszczególnienia zawartego w pkt 2. 2. Wyszczególnienie przedmiotu dostawy : L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. sól 1kg kg. 1 000 2. sól 250g kg 100 3. przyprawa w proszku do zup i dań mięsnych 200g. kg 20 4. keczup Hellmans 490g kg 147 5. ketchup Puldliszki 480g kg 480 6. kwasek cytrynowy 20g kg 20 7. ketchup Dawtona 500g kg 500 8. majeranek 20g kg 1 9. majonez napoleoński 320ml kg 39 10. musztarda 175 g kg 175 11. musztarda 210g-plastik kg 84 12. soda oczyszczona 80g kg. 16 13. papryka ostra mielona 20g kg 4 14. papryka słodka mielona 20g kg 4 15. pieprz naturalny mielony 20g kg 6 16. pieprz ziołowy mielony 20g kg 4 17. przyprawa do zup 0,2l l 20 18. kostka rosołowa 60g +-20g kg 30 19. sos knorr 25-30g kg. 25 20. sos sałatkowy 9g Knorr kg 1 21. sosy 300g Łowicz kg 30 22. sos tatarski 260g kg 26 23. cynamon mielony 20g kg 10 24. barszcz czerwony 0,200g kg 20 25. żelatyna 50g kg 10 26. migdały 80g kg. 30 27. orzechy włoskie łuskane 80g kg. 30 28. wiórki kokosowe 100g kg. 30 29. śliwka suszona 100g kg 5 30. rodzynki 100g kg 50 31. przyprawa do zup Maggi 200g kg 30 32. przyprawa Vegeta 200g kg 80 33. przyprawa Warzywko 200g kg 20 34. przyprawa Vegeta 75g kg 50 35. sos Develey 200g kg 10 36. miód 30ml kg 15 37. miód 250g ( naturalny) kg 50 38. makaron 400g kg 200 39. Cukier 1 kg kg 2 500 40. Cukier w kostkach 1kg kg 200 41. słodzik ( opakowanie 200szt) szt 200 42. Śmietanka do kawy Cremona 200g kg 80 43. wafle ryżowe naturalne 100g szt. 30 44. guma do żucia drażetki ORBIT op 1 000 45. guma do żucia listki ORBIT op 100 46. suchary bez cukru 285g szt. 40 47. zupka błyskawiczna Vifon 70g kg 350 48. zupka błyskawiczna Knorr 60-70g kg 250 49. zupka błyskawiczna Amino 60-70g kg. 256 50. zupka błyskawiczna KIM-LAN 70-75g kg 300 51. zupka gorący kubek 09-20g kg 7,5 52. pieczywo chrupkie BAKE ROLLS 90g szt. 300 53. pieczywo chrupkie WASA 140g szt. 300 54. galaretka owocowa 100g szt. 5000 55. kisiel 40-65g kg 12,3 56. budyń 40-65g kg 12,3 57. kisiel Słodka chwila 31,5-34g kg 15,5 58. budyń Słodka chwila 41-46g kg 15,5 59. kotlety sojowe 100g kg. 20 60. kaszka nestle mleczno-ryżowa 230g kg. 115 3. Warunki jakie musi spełnić przedmiot dostawy i warunki dostawy: 1) przedmiot dostawy musi spełniac wymogi określone przez Zamawiającego dla każdego rodzaju asortymentu, i spełniać wymogi określone przepisami odrębnymi, 2) dostarczany asortyment musi być uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżających jego wartość, 3) dostawa będzie zrealizowana w godzinach od 7.30 do 13.30, w ciagu dwóch dni roboczych od momentu otrzymania przez Wykonawcę zamówienia, 4) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kluczborku, ul. Katowicka 4. 5) Wykonawca dokona wyładunku dostarczonego asortymentu w miejscu lub miejscach składowania wskazanym przez Zamawiającego: 6) W przypadku zamawiania przez Zamawiającego większych partii towaru stanowiącego przedmiot zamówienia, Zamawiający ma prawo do określenia minimalnego terminu przydatności do spożycia. 7) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w opakowaniach zbiorczych zapewniajacych odpowiednie zabezpieczenie dostarczanego asortymentu. 8) Dostawca zabezpieczy przedmiot zamówienia przed niekorzystnym oddziaływaniem warunków atmosferycznych na dostarczany towar w trakcie transportu. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do przedłużenia terminu obowiązywania umowy w sprawie udzielenia zamówienia do czasu wyczerpania asortymentu będącego przedmiotem zamówienia, z zastrzeżeniem że Zamawiający może w zależności od potrzeb zamówić większą ilość jednego z asortymentów będących przedmiotem zamówienia, kosztem innego pod warunkiem że ogólna wartość umowy nie ulegnie zmianie. Zamawiający może nie wyczerpać całości asortymentu będącego przedmiotem umowy, bez żadnych konsekwencji. 5. Termin płatności wynagrodzenia należnego Wykonawcy wynosi 30 dni od daty dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury do siedziby Zamawiającego. 6. Zamawiający nie przyjmie faktury jeżeli zostaną zgłoszone jakiekolwiek zastrzeżenia do przedmiotu dostawy. 7. Zamawiający w terminie 7 dni roboczych licząc od dnia dostawy ma prawo reklamować przedmiot dostawy. 8. Na rozpatrzenie reklamacji Wykonawca ma 7 dni roboczych. 9. W przypadku uznania reklamacji Wykonawca w ciągu 7 dni roboczych usunie zgłoszone nieprawidłowości poprzez uzupełnienie dostawy w przypadku rozbieżności w ilości lub - wymieni towar na nowy w przypadku zakwestionowania jakości. 10. Reklamacje Zamawiający będzie zgłaszał pocztą, telefonicznie lub faksem za potwierdzeniem, do osoby wskazanej przez Wykonawcę. 11. Nie udzielenie odpowiedzi na złożoną reklamację w ciągu 7 dni roboczych od dnia jej otrzymania przyjmuje się za uznanie reklamacji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach