Przetargi.pl
DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW MIĘSNYCH DLA SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZAKŁADU OPIEKI ZDROWOTNEJ ZAKŁADU PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZEGO W JAWORZNIE, UL. ZAWISZY CZARNEGO 4.

SP ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-600 Jaworzno, Zawiszy Czarnego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 762 91 60, 32 762 91 61, , fax. 32 616 13 00
  • Data zamieszczenia: 2019-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SP ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
    Zawiszy Czarnego 4
    43-600 Jaworzno, woj. śląskie
    tel. 32 762 91 60, 32 762 91 61, , fax. 32 616 13 00
    REGON: 27668349100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpo.bip.jaworzno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: SP ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Jaworznie,ul. Zawiszy Czarnego 4

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW MIĘSNYCH DLA SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZAKŁADU OPIEKI ZDROWOTNEJ ZAKŁADU PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZEGO W JAWORZNIE, UL. ZAWISZY CZARNEGO 4.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania zamawiającego odnoszące się do niego zawiera SIWZ oraz załącznik nr 2 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zezwolenie na prowadzenie działalności gospodarczej. Decyzja z Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu mięsa, wędlin i drobiu. Zezwolenie terenowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej na prowadzenie działalności w zakresie objętej zamówieniem. Aktualna decyzja Powiatowego Lekarza Weterynarii o zatwierdzeniu zakładu do produkcji lub obrotu , określającą rodzaj i zakres działalności, w tym rodzaju produktów pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2005 nr poz 127) lub decyzja Powiatowego Lekarza Weterynarii o dopuszczeniu zakładu do produkcji i jego kwalifikacji do handlu na rynek krajowy, a w przypadku organu kontroli żywności sprawującego nadzór, jakim jest Państwowa Inspekcja Sanitarna decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego, nieobjętego urzędową kontrolą organu Inspekcji Weterynaryjnej, określająca rodzaj i zakres działalności - jeżeli ustawy nakazują taki obowiązek.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach