Przetargi.pl
Dostawa różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41806 Zabrze, ul. Janika
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2017-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12
    41806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 32102300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna więziennictwa - Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa różnych produktów spożywczych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został podzielony na 6 zadań, co oznacza, że dopuszcza się składanie ofert częściowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załącznikach nr od 3.1 do 3.6. Oferta w zakresie oferowanego zadania / załącznika musi posiadać pełny asortyment. Oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia zostaną odrzucone. Uwaga : w korespondencji kierowanej do zamawiającego należy posługiwać się n/w znakiem. Znak postępowania: D/kw.2232.6.2017 Dostawa różnych produktów spożywczych Kod CPV – 03.14.25.00-3 – jaja kurze 03.31.10.00-2 - ryby 15.20.00.00-0 - konserwy 15.89.60.00-5 - mrożonki 15.87.00.00-7 - przyprawy 03.21.22.20-8 – rośliny strączkowe i soja ZADANIE Nr I: (JAJA KURZE) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w l 1. Jaja kurze – klasa M 52100 ZADANIE Nr II: (RYBY) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w kg 1. Śledź a’la matias filety solone w zalewie (wiaderka 2.5kg-20kg netto) 100 2. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5kg do 10kg netto ) 400 3. Burger rybny panierowany ( waga od 60g do 100g ) 600 ZADANIE Nr III: (KONSERWY) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w kg 1. Paprykarz Szczeciński, konserwa aluminiowa, zawartość ryb min 30% gramatura 100 - 150 g z otwieraczem 132 2. Pasztet drobiowy, konserwa aluminiowa, zawartość surowca drobiowego min. 35%, sterylizowana, gramatura 100 -150 g z otwieraczem 481 3. Konserwa turystyczna aluminiowa, zawartość mięsa min 45%, sterylizowana gramatura 100 - 150 g z otwieraczem 247 4. Gulasz Angielski, konserwa aluminiowa, zawartość mięsa min.45%, gramatura 100 - 150 g z otwieraczem 312 5. Smalec domowy, konserwa aluminiowa, zawartość tłuszczu wieprzowego min.45% gramatura 100 – 150 g z otwieraczem 345 6. Sałatka rybna, konserwa aluminiowa, zawartość ryb min.30%, gramatura 100-150 g z otwieraczem 345 ZADANIE Nr IV: (MROŻONKI) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w kg 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg (waga 1 szt od 40-50g) 80 3. Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa pokrojona– opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 150 4. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450g – 2 kg 270 5. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 170 6. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 160 7. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 150 8. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 100 9. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2kg 290 10. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2 kg 270 11. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450g – 5 kg 110 ZADANIE Nr V: (PRZYPRAWY, ZUPY) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w kg/l 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 22 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 17 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 35 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 10 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 100 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 560 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 2270 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 25 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 3 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 10 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 17 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 14 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 560 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1kg-10kg 260 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 310 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 2000l. 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1litra 150l. 18. Cukier ,opakowanie 1000 g 3300 19. Rosół z kury opakowanie 1kg-25kg 405 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1kg-25kg 240 21. Zupa grzybowa opakowanie 1kg-25kg 250 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5l – 1l.) 600l. 23. Sos cygański opakowanie 1kg-25kg 125 24. Sos grzybowy opakowanie 1kg-25kg 240 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1kg-25kg 275 26. Sos myśliwski opakowanie 1kg-25kg 250 ZADANIE Nr VI: (ROŚLINY STRĄCZKOWE I SOJA) L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ w kg 1. Kostka sojowa, opakowanie 1kg-25kg 320 2. Kotlet sojowy ,opakowanie 1kg-25kg 370 3. Fasola drobna ,opakowanie 1kg-25kg 665 4. Fasola biała duża, opakowanie 1kg-25kg 435 5. Groch łuszczony ,opakowanie 1kg-25kg 1170 6. Groch cały, opakowanie 1kg-25kg 260 7. Granulat sojowy, opakowanie 1kg-25kg 160 2. Zamawiający zastrzega, iż całość lub część zamówienia nie może być powierzona podwykonawcom. 3. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych i równoważnych. 4. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 5. Wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi bez zastosowania aukcji elektronicznej. 6. Realizacja przedmiotu zamówienia następować będzie w okresie: Wszystkie zadania w okresie: od 02.01.2018 r. do 31.12.2018 r. (12 miesięcy)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach