Przetargi.pl
Dostawa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego (ZK w Krzywańcu, ZK w Zielona Góra)

Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 683 279 405 , fax. 683 276 640
  • Data zamieszczenia: 2019-02-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
    Krzywaniec
    66010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
    tel. 683 279 405, fax. 683 276 640
    REGON: 32070400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego (ZK w Krzywańcu, ZK w Zielona Góra)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego (Zakład Karny w Krzywańcu, Areszt Śledczy w Zielonej Górze). CZĘŚĆ NR 1 – RÓŻNE ARTYKYUŁY SPOŻYWCZE: Herbata 1250 kg, Budyń 50 kg, Galaretka 50 kg, Kisiel 50 kg, Proszek do pieczenia 50 szt., Cukier waniliowy 50 szt., Kaszka ryżowa błyskawiczna 50 kg, Kaszka mleczno - ryżowa 50 kg, Herbata owocowa 210 kg, Płatki kukurydziane 50 kg, Bita śmietana 50 szt., Wafle ryżowe 50 kg, Cukier 25000 kg, Woda źródlana 6100 szt., Kawa zbożowa instant 20 Kg, Herbata ekspersowa 50 kg, Majonez 410 kg, Musztarda 550 kg. CZĘŚĆ NR 2 – PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE: Chrzan tarty 405 kg, Koncentrat pomidorowy 4300 kg, Ketchup 450 kg, Leczo 4000 kg, Ogórki konserwowe 4000 kg, Sok przecierowy 300 szt., Syrop owocowy 400 l, Kukurydza konserwowa 450 kg, Groszek konserwowy 450 kg, Brzoskwinie w syropie 50 szt., Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 4050 kg, Dżem truskawkowy niskosłodzony 4025 kg, Marmolada wieloowocowa 4600 kg, Konfitura z truskawek 30 kg, Konfitura z brzoskwiń 30 kg, Konfitura z wiśni 30 kg, Powidła śliwkowe 30 kg. CZĘŚĆ NR 3 – SUCHE: Makaron 15500, Granulat sojowy 1000, Kostka sojowa 980, Kotlet sojowy a la schabowy 1150, Mąka pszenna 7200, Mąka ziemniaczana 580, Kasza gryczana 2200, Kasza jęczmienna 4400, Ryż 8000, Kasza manna 2080, Makaron spaghetti 50, Płatki owsiane błyskawiczne 100, Makaron bezglutenowy 50, Kasza kukurydziana 100, Kasza jaglana 100, Kostka ziemniaczana suszona 1000, Ryż brązowy 50, Makaron razowy 50. CZĘŚĆ NR 4 – SOSY, ZUPY I PRZYPRAWY: Zupa porowa 250 kg, Zupa ziemniaczana 200 kg, Zupa żurek 390 kg, Zupa barszcz biały 300 kg, Zupa barszcz czerwony 600 kg, Zupa cebulowa 300 kg, Zupa kalafiorowa 200 kg, Zupa grzybowa 200 kg, Zupa pomidorowa 300 kg, Zupa grochowa 400 kg, Zupa jarzynowa 300 kg, Sos biały 370 kg, Sos pieczeniowy 550 kg, Sos myśliwski 250 kg, Sos grzybowy 200 kg, Sos pomidorowy 460 kg, Sos neapolitański 420 kg, Czosnek granulowany 110 kg, Fix do gulaszu 200 kg, Ziele angielskie 100 kg, Liść laurowy 100 kg, Majeranek 150 kg, Papryka słodka mielona 200 kg, Papryka ostra mielona 150 kg, Pieprz czarny mielony 290 kg, Sól 2400 kg, Bazylia 30 kg, Oregano 30 kg, Koper suszony 150 kg, Natka pietruszki suszona 125 kg, Bulion drobiowy 1800 kg, Przyprawa warzywna typu vegetta 1700 kg, Kwasek cytrynowy 30 kg, Przyprawa w płynie typu maggi 2800 l, Ocet 330 l, Zioła prowansalskie 50 kg, Przyprawa do kurczaka 70 kg, Przyprawa do mięsa wieprzowego 50 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15831000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ; b) dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę (np. oryginał pełnomocnictwa lub kopia notarialnie poświadczona), o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną