Przetargi.pl
Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH, PRZYPRAW I KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH do kantyn mieszczących się w Zakładach Karnych w Kamińsku, Braniewie i Dublinach.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2013-02-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH, PRZYPRAW I KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH do kantyn mieszczących się w Zakładach Karnych w Kamińsku, Braniewie i Dublinach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1 Sos do mięs słodko-kwasny szt. 600 2 Sos do mięs pieczarkowy szt. 500 3 Sos do mięs meksykański szt. 500 4 Sos do mięs cygański szt. 500 5 Sos do mies chili szt. 500 6 Sos do mięs czosnkowy szt. 500 7 Ketchuo Włocławek szt. 2000 8 Ketchuo Włocławek szt. 150 9 Ketchup Miwex szt. 2000 10 Koncentrat pomidorowy szt. 300 11 Musztarda szt. 2500 12 Majonez szt. 1500 13 Majonez szt. 200 14 Chrzan szt. 1500 15 Ćwikła szt. 250 16 Pieczarki marynowane szt. 250 17 Papryka słodka konserwowa szt. 450 18 Ogórki konserwowe szt. 700 19 Mieszanka warzywna szt. 900 20 Mieszanka obiadowa szt. 150 21 Sos Myśliwski szt. 50 22 Gorący kubek pomidorowa z makar szt. 450 23 Gorący kubek ogórkowa szt. 450 24 Gorący kubek borowi, lub piecz szt. 150 25 Gorący kubek rosół z kury szt. 100 26 Barszcz biały ekspresowy szt. 30 27 Barszcz czerwony szt. 500 28 Barszcz czerwony instant szt. 200 29 Zupy LUCKY szt. 4000 30 Zupy AMINO szt. 6000 31 Zupy błyskawiczne ser w zioł szt. 200 32 Kostka rosołowa Winiary szt. 250 33 Kostka warzywna Winiary szt. 250 34 Kucharek przyprawa do potraw szt. 500 35 Chili mielone szt. 200 36 Papryka ostra mielona szt. 200 37 Pieprz czarny szt. 600 38 Pieprz ziołowy szt. 500 39 Vegeta szt. 350 40 Warzywko szt. 200 41 Majeranek szt. 200 42 Imbir szt. 60 43 Bazylia szt. 100 44 Zioła prowansalskie szt. 100 45 Sól czosnkowa szt. 100 46 Curry szt. 100 47 Cynamon mielony szt. 400 48 Sól kamienna szt. 500 49 Przyprawa w płynie Maggi szt. 500 50 Oregano szt. 200 51 Soda szt. 360 52 Ketchup Kotlin szt. 500 53 Ketchup Octim szt. 500 54 Przyprawa w płynie Frykas szt. 500 55 Barszcz czerwony szt. 200 56 Zupki Vifon szt. 3000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158700007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach