Przetargi.pl
Dostawa Produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej z Oddziałami Sportowymi nr 11 w Oświęcimiu na 2019 r

Szkoła Podstawowa z Oddziałami Sportowymi nr 11 im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8445691 w. 29 , fax. 0-33 8445691
  • Data zamieszczenia: 2018-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa z Oddziałami Sportowymi nr 11 im. Mikołaja Kopernika
    ul. Słowackiego 2a
    32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 0-33 8445691 w. 29, fax. 0-33 8445691
    REGON: 7043181400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp11oswiecim.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa Produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej z Oddziałami Sportowymi nr 11 w Oświęcimiu na 2019 r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej z Oddziałami Sportowymi nr 11 w Oświęcimiu na 2019 r.Część I zamówienia: Dostawa owoców i warzyw świeżych (CPV 15300000-1,15330000-0) Część II zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych (CPV 15800000-6, 15811000-6, 15500000-3, 15840000-8) Część III zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin (CPV 15100000-9)Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 (na daną część) i w ilościach w nim wskazanych.Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty,odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,odpowiedni sposób przewożenia towarów, zachowanie rozdzielności transportu,odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy,formularz cenowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach