Powiat Płocki reprezentowany przez Zarząd Powiatu w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-400 Płock, Bielska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 242 676 800 , fax. 242 676 848
- Data zamieszczenia: 2019-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Płocki reprezentowany przez Zarząd Powiatu w Płocku
Bielska 59
09-400 Płock, woj. mazowieckie
tel. 242 676 800, fax. 242 676 848
REGON: 61101603400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-plock.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Dostawa produktów zwierzęcych, świeżego mięsa i wędlin na 2020 rok dla Domu Pomocy Społecznej „Nad Jarem” w Nowym Miszewie oraz Warsztatów Terapii Zajęciowej przy Domu Pomocy Społecznej „Nad Jarem” w Nowym Miszewie”. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa produktów zwierzęcych, świeżego mięsa i wędlin na 2020 rok dla Domu Pomocy Społecznej „Nad Jarem” w Nowym Miszewie oraz Warsztatów Terapii Zajęciowej przy Domu Pomocy Społecznej „Nad Jarem” w Nowym Miszewie”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Dział II. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Formularz ofertowy– Załącznik Nr 1 wraz z zestawieniem cenowym. 2) Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę - jeżeli uprawnienie do podpisu nie wynika bezpośrednio z załączonych dokumentów. 3) W przypadku złożenia oferty wspólnej – pełnomocnictwo udzielone liderowi.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych, w tym mięsa, produktów mięsnych oraz produktów mleczarskich.
Dodano: 2024-05-21 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO PRZEDSZKOLA NR 435 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-17 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego nr 4 im. Króla Maciusia Pierwszego w Grodzisku Mazowieckim
Dodano: 2024-05-13 - Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin.
Dodano: 2024-05-10 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia i Edukacji ABW w Emowie - nr sprawy: 1/ZP/2024
Dodano: 2024-05-09 - sukcesywna dostawa żywności
Dodano: 2024-05-06 - SUKCESYWNĄ DOSTAWĘ MIĘSA I WĘDLIN na 2024 r. – II do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 154 w WARSZAWIE
Dodano: 2024-05-02 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-03-27 - ZP/06/2024 - „Dostawa produktów spożywczych – konserw mięsnych oraz konserw rybnych w 2024”
Dodano: 2024-03-21