Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2019

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11701 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2019-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
    11701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2019
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zakres, wielkość i opis przedmiotu zamówienia Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15111000-9 wołowina extra kg 300,00 90,00 390 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 797,00 239,10 1036,1 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1070,00 321,00 1391 4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 550,00 165,00 715 5. 15113000-3 golonka wieprzowa z/k kg 530,00 159,00 689 6. 15113000-3 boczek surowy kg 490,00 147,00 637 7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 175,00 52,50 227,5 8. 15114000-0 ozorki wieprzowe kg 115,00 34,50 149,5 9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 140,00 42,00 182 10. 15131130-5 baleron kg 176,00 52,80 228,8 11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 170,00 51,00 221 12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona kg 130,00 39,00 169 13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 210,00 63,00 273 14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa kg 80,00 24,00 104 15. 15131130-6 parówki wp kg 248,00 74,40 322,4 16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2 17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5 18. 15131130-5 kabanosy wp kg 80,00 24,00 104 19. 15131130-5 ogonówka kg 235,00 70,50 305,5 20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 170,00 51,00 221 21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4 22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8 23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6 24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska kg 118,00 35,40 153,4 25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5 26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona kg 296,00 88,80 384,8 27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa kg 80,00 24,00 104 28. 15131130-5 szynka wp wędzona kg 215,00 64,50 279,5 29. 15131100-6 salceson włoski kg 210,00 63,00 273 30. 15131100-6 rolada z boczku kg 30,00 9,00 39 31. 15131134-3 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 175,00 52,50 227,5 32. 15131230-6 kiełbasa salami kg 192,00 57,60 249,6 33. 15131130-5 szynka wp mielona kg 215,00 64,50 279,5 34. 15131130-5 Szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5 35. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 85,00 25,50 110,5 36. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 79,00 23,70 102,7 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15112000-6 noga z kurczaka kg 244,00 73,20 317,20 2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k kg 1230,00 369,00 1599,00 3. 15114000-0 wątroba z kurczaka kg 850,00 255,00 1105,00 4. 15112000-6 korpus z kurczaka kg 800,00 240,00 1040,00 5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 240,00 72,00 312,00 6. 15131135-0 szynka z indyka kg 225,00 67,50 292,50 7. 15131135-0 parówki drobiowe kg 215,00 64,50 279,50 8. 15131135-0 kiełbasa krakowska drobiowa kg 80,00 24,00 104,00 9. 15131135-0 szynka drobiowa kg 80,00 24,00 104,00 10. 15131135-0 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 63,00 18,90 81,90
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wymaga spełnienia szczególnych warunków przez wykonawców
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zasady i sposób oceny, w tym przebieg czynności określono szczegółowo w Rozdziale VII ust. 12. 2. Dokumenty składane przez wszystkich Wykonawców do upływu terminu składania ofert: 1) Formularz ofertowy – według wzoru określonego Załącznikiem nr 2 i 3 do SIWZ; 2) Oświadczenie, o którym mowa w art. 25a ust. 1 p.z.p. o braku podstaw do wykluczenia oraz o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu – według wzoru określonego Załącznikiem nr 5 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnieniu warunków udziału w postępowaniu składa każdy z Wykonawców ubiegających się o zamówienie. 3) Pełnomocnictwo do działania innych/ej osób/y w imieniu Wykonawcy w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii pełnomocnictwa – o ile dotyczy. 3. Celem wykazania, że nie występują podstawy do wykluczenia Wykonawców z postępowania na mocy art. 24 ust. 1 pkt. 23 Ustawy, każdy Wykonawca, który złożył ofertę przekazuje Zamawiającemu w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – woszkmragowo.wp.mil.pl, informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy, oryginał oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z Wykonawcami, którzy złożyli oferty. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może (o ile dotyczy) przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Druk oświadczenia, o którym mowa stanowi Załącznik Nr 6 do SIWZ. Dokument składa każdy Wykonawca.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach