Przetargi.pl
Dostawa produktów wędliniarskich

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
  • Data zamieszczenia: 2018-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    ul. Śmidowicza 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
    REGON: 19006413600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Baleron kg 1070 Boczek wędzony b/s odtł. b/k kg 1400 Filet wędzony z indyka kg 730 Golonka wieprzowa tylna kg 180 Górka cielęca b/k kg 400 Kabanosy kg 530 Kabanosy drobiowe kg 410 Karkówka wieprz.b/k kg 1170 Kaszanka z kaszy gryczanej (Krupnioki) kg 870 Kaszanka zwykła kg 200 Kiełbasa biała drobiowa parzona kg 700 Kiełbasa biała parzona kg 700 Kiełbasa cytrynowa kg 700 Kiełbasa jałowcowa kg 200 Kiełbasa krakowska parzona kg 700 Kiełbasa krakowska sucha kg 480 Kiełbasa krakowska sucha drobiowa kg 580 Kiełbasa podwawelska kg 1150 Kiełbasa szynkowa z pieprzem kg 600 Kiełbasa śląska kg 1150 Kiełbasa wiejska kg 400 Kiełbasa żywiecka kg 600 Kindziuk kg 680 Łopatka wieprz.z/k b/s,tł kg 4500 Metka cebulowa kg 300 Mielonka tyrolska kg 600 Morlińska z piersi kurczaka kg 1550 Ogonówka wędzona kg 570 Parówki drobiowe - bez dodatku mięsa wieprzowego kg 2300 Parówki np. Serdelki kg 2000 Pasztet wp. pieczony kg 650 Pasztet z indyka - bez dodatku mięsa wieprzowego kg 400 Pasztetowa podwędzana kg 1350 Pieczeń wp. (rzymska) kg 320 Pierś delikatesowa z kurcząt kg 660 Polędwica drobiowa kg 1200 Polędwica wieprzowa sopocka kg 900 Rolada z boczku kg 350 Salami kg 750 Salceson ozorkowy kg 350 Schab pieczony w ziołach kg 550 Schab wieprzowy z/k kg 5500 Słonina świeża kg 350 Smarowidło (swojskie jadło) kg 240 Szponder wołowy z/k kg 600 Szynka delikatesowa drobiowa kg 290 Szynka św. b/k b/s,tł kg 5500 Szynka wędzona parzona kg 1150 Szynka wieprzowa konserwowa kg 960 Udziec barani b/k kg 1200 Udziec cielęcy b/k kg 850 Wątroba wieprzowa kg 90 Wołowina zrazowa b/kości kg 2000 Żeberka wieprzowe św. -paski kg 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131120-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Kwota wadium wynosi: 19 000,00 zł. (słownie: dziewiętnaście tysięcy złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z wykonawców, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy (informacje z otwarcia ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie (załącznik nr 3 do SIWZ) o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO ( załącznik nr 8) - dołączyć do oferty Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym (załącznik nr 4) do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach