Przetargi.pl
Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium "Leśnik" w Sopocie przy ul. 23 Marca 105

SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie ogłasza przetarg

  • Adres: 81-756 Sopot, B. Chrobrego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 585 550 882 , fax. 585 550 882
  • Data zamieszczenia: 2018-11-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie
    B. Chrobrego 6/8
    81-756 Sopot, woj. pomorskie
    tel. 585 550 882, fax. 585 550 882
    REGON: 000308235
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lesnik.sanatoria.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium "Leśnik" w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawę produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie: Część 1 - artykuły spożywcze; Część 2 - mleko i jego przetwory; Część 3 – pieczywo; Część 4 – ciasta; Część 5 – mrożonki; Część 6 – ryby; Część 7 - warzywa, owoce i jaja.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca dysponuje co najmniej jednym środkiem transportu spełniającym warunki do przewozu artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017 poz. 149 – t.j.);; 2. Wykonawca dysponuje osobą lub osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, spełniającymi wymagania określone w Ustawie z dnia 5 grudnia 2008 roku o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi (Dz. U. 2018 poz. 151 –t.j.); 3. Wykonawca podlega stałemu nadzorowi właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpień 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017 poz. 149 – t.j.); oraz na podstawie złożnych dokumentów

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach