SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie ogłasza przetarg
- Adres: 81-756 Sopot, B. Chrobrego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 585 550 882 , fax. 585 550 882
- Data zamieszczenia: 2018-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SPZOZ "Uzdrowisko Sopot" w Sopocie
B. Chrobrego 6/8
81-756 Sopot, woj. pomorskie
tel. 585 550 882, fax. 585 550 882
REGON: 000308235 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lesnik.sanatoria.com.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium "Leśnik" w Sopocie przy ul. 23 Marca 105 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawę produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie: Część 1 - artykuły spożywcze; Część 2 - mleko i jego przetwory; Część 3 – pieczywo; Część 4 – ciasta; Część 5 – mrożonki; Część 6 – ryby; Część 7 - warzywa, owoce i jaja. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca dysponuje co najmniej jednym środkiem transportu spełniającym warunki do przewozu artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017 poz. 149 – t.j.);; 2. Wykonawca dysponuje osobą lub osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, spełniającymi wymagania określone w Ustawie z dnia 5 grudnia 2008 roku o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi (Dz. U. 2018 poz. 151 –t.j.); 3. Wykonawca podlega stałemu nadzorowi właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpień 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017 poz. 149 – t.j.); oraz na podstawie złożnych dokumentów
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych.
Dodano: 2024-03-18 - Dostawa produktów żywnościowych (warzywa i owoce, artykuły bio i diety specjalne, mięso i wędliny, mrożonki) do Przedszkola Miejskiego Integracyjnego nr 8 „Zamek Skarbów” w Słupsku.
Dodano: 2024-02-08 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 19 im. Zasłużonych Ludzi Morza w Gdańsku z podziałem na 7 części
Dodano: 2024-01-23 - Sukcesywna dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie w roku 2024
Dodano: 2024-01-19 - „Dostawa ryb do Przedszkola Miejskiego nr 11 „Calineczka” w Słupsku”
Dodano: 2024-01-08 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wielkich Wyrębach
Dodano: 2023-11-27 - „Zakup artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych w 2023/2024 roku”
Dodano: 2023-09-01 - Sukcesywna realizacja dostaw produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Główczycach oraz transport gotowych posiłków do budynku szkoły przy ul. Szkolnej 1
Dodano: 2023-02-15 - Dostawy artykułów spożywczych.
Dodano: 2023-02-09 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 85 w Gdańsku
Dodano: 2022-11-28