Komenda Portu Wojennego ogłasza przetarg
- Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Steyera
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261-242581 , fax. 261-242309
- Data zamieszczenia: 2018-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego
ul. Steyera 28
72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. 261-242581, fax. 261-242309
REGON: 81114359400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kpws.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: OBRONA NARODOWA
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH, OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH, JAJ ORAZ SOKÓW OWOCOWYCH I WARZYWNYCH 100% NATURALNYCH DLA KPW ŚWINOUJŚCIE - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Część nr 1 – dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych dla KPW Świnoujście, Część nr 2 – dostawa oleju i tłuszczów roślinnych dla KPW Świnoujście, Część nr 3 – dostawa jaj dla KPW Świnoujście, Część nr 4 – dostawa soków owocowych i warzywnych 100% naturalnych dla KPW Świnoujście. 2. Asortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący odpowiednio załącznik nr 2 do SIWZ dla części nr 1, załącznik nr 3 do SIWZ dla części nr 2, załącznik nr 4 do SIWZ dla części nr 3 oraz załącznik nr 5 do SIWZ dla części nr 4. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów (wraz z kodami CPV) zawarty jest w załącznikach od nr 8 do nr 11 do SIWZ dla każdej z części - do pobrania osobno. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów: a) obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (tj. Dz. U. z 2017 r. poz. 242,471, z 2018 poz. 650), lub obowiązującej decyzji administracyjnej właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2018, poz. 1541), lub zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730). KONSORCJUM – w/w dokument składa każdy z członków.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pozostałe dokumenty składające się na ofertę: a) wypełniony Formularz ofertowy o treści zgodnej ze wzorem określonym wg załącznika nr 1 do SIWZ, b) wypełniony Formularz cenowy o treści zgodnej ze wzorem określonym wg załączników nr 2 - 5 do SIWZ, c) pełnomocnictwo (jeżeli takie występuje).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWĘ PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH ORAZ RYB
Dodano: 2021-01-28 - Zakup i dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych oraz ryb dla 15 WOG w Szczecinie.
Dodano: 2020-12-04 - Zakup i dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych dla 15 WOG w Szczecinie.
Dodano: 2020-06-17 - Zakup i dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych.
Dodano: 2019-12-12 - ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH ORAZ RYB DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2019-11-28 - Dostawa dla ZSLP w Białogardzie posiłków profilaktycznych w postaci dań gotowych
Dodano: 2018-10-26 - Dostawa posiłków profilaktycznych w postaci dań gotowych dla ZSLP w Białogardzie
Dodano: 2017-10-18 - DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH, OLEJU I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH, JAJ ORAZ SOKÓW OWOCOWYCH I WARZYWNYCH 100% NATURALNYCH DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2017-10-12 - DOSTAWA ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH: ZADANIE NR 1 – PRODUKTÓW GARMAZERYJNYCH CHŁODZONYCH; ZADANIE NR 2 – OLEI I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH; ZADANIE NR 3 – JAJ; ZADANIE NR 4 – SOKÓW OWOCOWYCH I WARZYWNYCH 100% NATURALNYCH DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2016-11-04