Przetargi.pl
DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW W CIĄGU II KWARTAŁU 2014R

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego ogłasza przetarg

  • Adres: 38-440 Iwonicz Zdrój, ul. Ks. Jana Rąba 22
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4350612 , fax. 013 4350612
  • Data zamieszczenia: 2014-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego
    ul. Ks. Jana Rąba 22 22
    38-440 Iwonicz Zdrój, woj. podkarpackie
    tel. 013 4350612, fax. 013 4350612
    REGON: 37001691600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: crriwonicz.sanatoria.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW W CIĄGU II KWARTAŁU 2014R
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców i warzyw w ciągu II kwartału 2014 r. do CRR KRUS w Iwoniczu-Zdroju w następujących ilościach : WARZYWA Lp.Opis przedmiotu zamówienia Szacunkowa ilość jednostek miary kg/szt pęczki 1.Buraki 400 kg 2.Cebula 310 kg 3.Czosnek ( polski ) 8 kg 4.Cebula szczypior 50 pęcz. 5.Fasola sucha Piękny Jas(od 0,5kg-5kg) 75 kg 6.Groch suchy (w opakowaniach od 0,5kg-5kg) 30 kg 7.Kapusta biała 510 kg 8.Marchew 940 kg 9.Kapusta kiszona(w wiadrach 10 kg) 300 kg 10.Seler korzeń 250 kg 11. Ziemniaki 4.400 kg 12.Kapusta pekińska 55 szt. 13.Kapusta czerwona 100 kg 14.Pory 100 kg 15.Rzodkiewka 590 pęcz. 16.Pietruszka korzeń 170 kg 17.Sałata zielona 720 szt. 18.Koper zielony 30 kg 19.Pietruszka natka 25 kg 20.Pomidory 450 kg 21Ogórki świeże 180 kg 22Ogórki kiszone(w wiadrach 7kg) 165 kg 23Kapusta włoska 190 kg 24Pieczarki świeże 130 kg 25Rzodkiew-biały sopel 25 kg 26Szczypiorek 80 pęcz. ZAPOTRZEBOWANIE ILOŚCIOWE - FORMULARZ CENOWY OWOCE Lp.Opis elementów składowych Szacunkowa ilość jednostekmiarykg/sztpęczki 1. Jabłka 650 kg 2.Banany 35 kg 3.Mandarynki 30 kg 4Cytryna 110 kg 5Kiwi 8 kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w załączeniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: crriwonicz.sanatoria.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach