Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2010-08-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (zakład karny)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa oleju jadalnego oraz lecza pieczarkowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa do siedziby zamawiającego: Olej jadalny uniwersalny: 550 litrów Leczo pieczarkowe: 3000 kg Warunki szczegółowe: 1) Dostawy artykułów określonych powyżej będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem, na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego, powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Zamawiane artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże i o dobrym smaku. 7) Dopuszczalne opakowania transportowe to: - olej jadalny: butelki z tworzywa sztucznego: 1 - 5 litrów, - leczo pieczarkowe: słoje lub puszki do 5kg. 8) Dopuszcza się transport powyższych opakowań jednostkowych luzem w pojemnikach z tworzywa sztucznego bądź w tzw. zgrzewkach w sposób uniemożliwiający ich zniszczenie oraz zanieczyszczenie podczas przewozu . 9) Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 154111003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 7 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH W ROKU 2016 (magazyny: Grudziądz, Grupa, Chełmno, Brodnica) - SPRAWA NR 98/2015
Dodano: 2015-08-20 - DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH W ROKU 2015 (magazyny: w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) - sprawa nr 71/2014
Dodano: 2014-08-12 - DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH DO MAGAZYNÓW NA RZECZ ODBIORCY WOJSKOWEGO W GRUDZIĄDZU, GRUPIE, BRODNICY I CHEŁMNIE - sprawa nr 67/2013
Dodano: 2013-08-28 - DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH NA RZECZ ODBIORCY WOJSKOWEGO DO MAGAZYNU W BRODNICY - SPRAWA 131/2012
Dodano: 2012-11-21 - DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH NA RZECZ ODBIORCY WOJSKOWEGO W GRUDZIĄDZU, GRUPIE, BRODNICY I CHEŁMNIE - sprawa nr 95/2012
Dodano: 2012-10-25 - DOSTAWA OLEJÓW I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH DO JEDNOSTEK WOJSKOWYCH
Dodano: 2010-03-08 - Dostawa olejów i tłuszczy roślinnych do jednostek wojskowych
Dodano: 2009-08-26 - Dostawa oleju jadalnego uniwersalnego oraz lecza pieczarkowego.
Dodano: 2009-06-16