Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy ogłasza przetarg
- Adres: 39400 Tarnobrzeg, ul. Dekutowskiego
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 158 227 355 , fax. 158 236 496
- Data zamieszczenia: 2018-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
ul. Dekutowskiego 20
39400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
tel. 158 227 355, fax. 158 236 496
REGON: 83121655000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.tarnobrzeg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: SPZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„DOSTAWA OBIADÓW DIETETYCZNYCH DLA PACJENTÓW SPZOZ ZAKŁADU PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZEGO W TARNOBRZEGU.” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa obiadów dietetycznych dla pacjentów SP ZOZ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu. Rodzaj obiadów i ich ilość wyszczególniona została w zał. nr 8 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia – formularz cenowy. 2. Wyprodukowanie i dostawa obiadów ma być zgodnie z Zaleceniami i Normami Żywienia Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie składających się z trzech dań: a) zupy 250 g; b) drugiego dania , w tym: - ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie) - 200 g, - mięso (kotlety, filety, gołąbki), 150 g, - surówka lub jarzyny gotowane - 100 g. - naleśniki, pierogi, pyzy, łazanki, kopytka -250 g. c) kompot, herbata - 200 ml z produktów świeżych i wartościowych, cukier 10g. 3. Dostawy obiadów objętych zamówieniem odbywać się będą codziennie do godziny 12:30, na podstawie zamówienia na autoryzowanym druku, złożonego dnia poprzedniego. 4. Obiady objęte zamówieniem dostarczane będą transportem Wykonawcy, którego koszt wliczony jest w cenę ofertową. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii zimowych w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-02-28 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2024
Dodano: 2023-12-19 - „Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Ośrodka Wsparcia w Korniaktowie Południowym”
Dodano: 2023-12-05 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Samorządowego Żłobka w Jedliczu
Dodano: 2023-11-10 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-09-13 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-07-28 - Usł cat przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków dla dzieci w jadalni znajdującej się w niep pla edukacyjnej „WESOŁY I KREATYWNY PRZEDSZKOLAK” w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
Dodano: 2022-12-20 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2023
Dodano: 2022-12-06 - „Organizacja wyżywienia dla uczestników projektu Dziennego Domu Pomocy w Radomyślu Wielkim- usługa cateringu”
Dodano: 2021-02-03 - Dostawa obiadów dietetycznych dla pacjentów SPZOZ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2021-01-25