Mazowiecki Szpital Specjalistyczny im. dr. Józefa Psarskiego w Ostrołęce ogłasza przetarg
- Adres: 07410 Ostrołęka, Al. Jana Pawła II
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 297 652 122 , fax. 297 604 569
- Data zamieszczenia: 2018-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Szpital Specjalistyczny im. dr. Józefa Psarskiego w Ostrołęce
Al. Jana Pawła II
07410 Ostrołęka, woj. mazowieckie
tel. 297 652 122, fax. 297 604 569
REGON: 30461600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.ostroleka.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa nabiału, przypraw i wody. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, nabiału, przypraw i wody w rodzaju i ilości zgodnej z Załącznikiem nr 1 do SIWZ i umowy – Formularz cenowy.2.Przedmiot zamówienia podzielony jest na 5 części.3.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych do jednej lub wielu części zamówienia.4.Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych5.Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje tego warunku.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Wypełniony i podpisany Załącznik nr 1 do SIWZ i umowy. 2)Wypełniony i podpisany Załącznik nr 2 do SIWZ - Formularz ofertowy. 3)Aktualne pełnomocnictwo do podpisania oferty i składania ewentualnych wyjaśnień, jeśli osoba podpisująca nie jest osobą upoważnioną na podstawie wypisu z Krajowego Rejestru Sądowego lub zaświadczenia o prowadzeniu działalności gospodarczej. Jeżeli pełnomocnictwo nie ma postaci aktu notarialnego powinno zawierać pieczęć Wykonawcy, imienną pieczątkę wystawiającego pełnomocnictwo i jego podpis. Jeżeli dołączone do oferty ww. pełnomocnictwo będzie w formie kopii, Zamawiający wymaga, aby jego zgodność z oryginałem poświadczyła osoba lub osoby wymienione w umowie spółki lub odpowiednim rejestrze, które wskazane są tam jako upoważnione do reprezentowania Wykonawcy lub notariusz. Pełnomocnictwo powinno wskazywać datę jego wystawienia oraz okres, na który zostało udzielone.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mleka i przetworów mlecznych do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny”.
Dodano: 2024-02-19 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
Dodano: 2024-02-07 - Sukcesywna dostawa art. żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Legionowie w 2024 r
Dodano: 2024-01-25 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywna dostawa nabiału i jaj kurzych do jednostek oświatowych zarządzanych przez Integracyjne Centrum Dydaktyczno Sportowe w Łomiankach.
Dodano: 2024-01-04 - Dostawę produktów mleczarskich na potrzeby warsztatu gastronomicznego Powiatowego Centrum Integracji Społecznej w Legionowie.
Dodano: 2024-01-04 - DOSTAWA NABIAŁU I JAJEK DLA ŻW
Dodano: 2023-12-22 - Dostawę produktów mleczarskich na potrzeby warsztatu gastronomicznego Powiatowego Centrum Integracji Społecznej w Legionowie.
Dodano: 2023-12-16 - Sukcesywna dostawa art. żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Legionowie w 2024 r
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy produktów nabiałowych dla potrzeb prowadzonej działalności gastronomicznej/hotelarskiej.
Dodano: 2023-09-14