Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA,WĘDLIN I DROBIU

8 Baza Lotnictwa Transportowego ogłasza przetarg

  • Adres: 30-901 Kraków, Kraków
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 261 136 250, , fax. 261 136 280
  • Data zamieszczenia: 2017-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 8 Baza Lotnictwa Transportowego
    Kraków 50
    30-901 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 261 136 250, , fax. 261 136 280
    REGON: 35013887100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.8bltr.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA,WĘDLIN I DROBIU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i drobiu, zwanych dalej „towarem”, do 8. Bazy Lotnictwa Transportowego w Krakowie – Balicach, w ramach czterech zadań: 1.1. Zadanie nr 1 - Mięso czerwone; 1.2. Zadanie nr 2 - Wędliny z mięsa czerwonego; 1.3. Zadanie nr 3 - Wędliny drobiowe; 1.4. Zadanie nr 4 – Drób. 2. Standardy jakościowe, szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają: a) zał. nr 3 do SIWZ – „Istotne postanowienia umowy”; b) zał. nr 4 do SIWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”; c) zał. nr 5 A – D do SIWZ – „Szczegółowa oferta cenowa zadanie nr 1-4”
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie uznany za spełniony, jeżeli wykonawca wykaże, że: a) posiada aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Lekarza Weterynarii o zatwierdzeniu zakładu do produkcji lub obrotu, określającą rodzaj i zakres działalności, obejmujących przedmiot zamówienia lub b) posiada aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego, nieobjętego urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, obejmujących przedmiot zamówienia lub c) posiada aktualne zaświadczenie wydane przez Państwową Inspekcję Sanitarną potwierdzające wpis do rejestru zatwierdzonych zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność podlegającą urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (wzór zawiera załącznik nr 6 do rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność, podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej), określające rodzaj i zakres działalności. oraz d) posiada wdrożony oraz stosuje systemem bezpieczeństwa żywności HACCP.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Druk Oferta, sporządzony wg wymagań SIWZ, zgodnie z zał. nr 1 do SIWZ - „Oferta”. 2. Zał. nr 5A na 1 ark. – „Szczegółowa oferta cenowa – zadanie nr 1” 3. Zał. nr 5B na 2 ark. – „Szczegółowa oferta cenowa– zadanie nr 2” 4. Zał. nr 5C na 1 ark. – „Szczegółowa oferta cenowa– zadanie nr 3” 5. Zał. nr 5D na 1 ark. – „Szczegółowa oferta cenowa– zadanie nr 4” 6. Oryginał lub kopię pełnomocnictwa – jeżeli dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach