Przetargi.pl
Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, wędlin oraz konserw do AŚ Piotrków Tryb. ul. Wronia 76/90

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 97-300 Piotrków Trybunalski, Wronia
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 616 64 00, , fax. 44 616 63 15
  • Data zamieszczenia: 2018-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    Wronia 76
    97-300 Piotrków Trybunalski, woj. łódzkie
    tel. 44 616 64 00, , fax. 44 616 63 15
    REGON: 32010100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, wędlin oraz konserw do AŚ Piotrków Tryb. ul. Wronia 76/90
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, wędlin drobiowych oraz konserw do AŚ Piotrków Tryb. zgodnie z poniższym zestawieniem: CZĘŚĆ I 1. Kiełbasa parówkowa w ilości – 2000 kg; CPV:15131130-5 2. Kiełbasa mortadela w ilości – 2000 kg; CPV:15131130-5 3. Kiełbasa zwyczajna w ilości – 2000 kg; CPV:15131130-5 4. Kiełbasa podwawelska w ilości – 2000 kg; CPV:15131130-5 5. Kiełbasa krakowska w ilości – 600 kg; CPV:15131130-5 6. Kiełbasa golonkowa w ilości – 1300 kg; CPV:15131130-5 7. Mielonka wieprzowa w ilości –1400 kg; CPV:15131130-5 8. Kiełbasa żywiecka w ilości – 800 kg; CPV:15131130-5 9. Kiełbasa dębicka w ilości – 600 kg; CPV:15131130-5 10. Pasztet wieprzowo-wołowy w ilości – 1500kg; CPV:15131310-1 11. Kaszanka w ilości – 1800 kg; CPV:15131134-3 12. Salceson włoski w ilości – 900 kg; CPV:15131100-6 13. Szynka wieprzowa gotowana gruborozdrobniona w ilości – 1100 kg; CPV:15131130-5 14. Pieczeń rzymska w ilości – 1300 kg; CPV:15131100-6 15. Pieczeń myśliwska w ilości – 1200 kg; CPV:15131100-6 16. Szynka tyrolska w ilości – 800 kg; CPV:15131130-5 17. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości– 500 kg; CPV:15131130-5 18. Pasztetowa wieprzowa w ilości – 1000 kg; CPV:15131310-1 CZĘŚĆ II 1. Parówki drobiowe w ilości – 1500 kg; CPV:15131135-0 2. Serdelki drobiowe w ilości – 900 kg; CPV:15131135-0 3. Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości – 1500 kg; CPV:15131135-0 4. Kiełbasa śląska drobiowa w ilości – 3500 kg; CPV:15131135-0 5. Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości – 1200 kg;CPV:15131135-0 6. Kiełbasa kanapkowa drobiowa w ilości - 1100 kg; CPV:15131135-0 7. Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości – 1800 kg; CPV:15131135-0 8. Kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości – 1200 kg; CPV:15131135-0 9. Kiełbasa biała drobiowa parzona w ilości – 800 kg; CPV:15131135-0 10. Mortadela drobiowa w ilości – 800 kg; CPV:15131135-0 11. Lunch meat drobiowy w ilości – 1000 kg; CPV:15131135-0 12. Polędwica drobiowa w ilości – 1200 kg; CPV:15131135-0 13. Szynka drobiowa w ilości – 1300 kg; CPV:15131135-0 14. Pierś z indyka (wędlina) w ilości – 200 kg; CPV:15131135-0 15. Pasztetowa drobiowa w ilości – 1500 kg; CPV:15131135-0 16. Pasztet drobiowy w ilości – 1000 kg; CPV:15131135-0 CZĘŚĆ III 1. Łopatka wieprzowa 3D (bez nogi i golonki) w ilości – 3500 kg; CPV:15113000-3 2. Mięso gulaszowe wieprzowe II kl nie mrożone w ilości – 1500 kg; CPV:15113000-3 3. Mięso mielone wieprzowo – wołowe nie mrożone w ilości – 5000 kg; CPV:15113000-3 4. Karkówka wieprzowa z kością w ilości – 200 kg; CPV:15113000-3 5. Mięso gulaszowe wołowe II kl nie mrożone w ilości – 300 kg; CPV:15110000-9 CZĘŚĆ IV 1. Ćwiartka tylna z kurczaka nie mrożona w ilości – 9000 kg; CPV:15112130-6 2. Filet z piersi kurczaka nie mrożony w ilości – 150 kg; CPV:15112130-6 3. Wątroba drobiowa nie mrożona w ilości – 3000 kg; CPV:15112300-9; 4. Żołądki drobiowe nie mrożone w ilości – 2000 kg; CPV:15114000-0 5. Serca drobiowe nie mrożone w ilości – 2000 kg; CPV:15114000-0 6. Porcja rosołowa ze skrzydłami nie mrożona w ilości – 2000 kg; CPV:15112130-6 7. Skrzydełka z kurczaka nie mrożone w ilości – 1800 kg; CPV:15112130-6 8. Mięso gulaszowe z indyka nie mrożone w ilości – 500 kg; CPV:15112120-3 9. Mięso mielone drobiowe nie mrożone w ilości – 700 kg; CPV:15112100-7 10. Mięso gulaszowe drobiowe w ilości – 500 kg; CPV:15112100-7 11. Kotlety drobiowe – wyrób garmażeryjny (waga 1szt 90-100g) w ilości – 1800 kg; CPV:15131500-0 CZĘŚĆ V 1. Konserwa turystyczna typu mielonka 290-300g w ilości – 2000 kg; CPV:15131000-5 2. Konserwa przysmak śniadaniowy 300g w ilości – 2000 kg; CPV:15131000-5 3. Pasztet sojowy Alupak 110-130g w ilości – 200 kg; CPV:15131000-5 4. Pasztet drobiowy Alupak 110-130g w ilości – 1200 kg; CPV:15131000-5 Towar powinien być wyprodukowany zgodnie z polską normą: CZĘŚĆ I • PN-A-82007:1996 • PN-A-82007:1996/A1:1998 • PN-A-82012:1996 • PN-A 82109:2010 CZĘŚĆ II • PN-A-86526:1995 • PN-A-86526:1995/Az1:1998 • PN-A-86526:1995/Az2:2000 • CZĘŚĆ III • PN-A-82003:1988/Ap1:2004 • PN-A-82003:1988 • PN-A-82002:1986 • PN-A-82004:1986 CZĘŚĆ IV • PN-A-86520:1998 • PN-A-86528:1996 • PN-A-86523:1995 CZĘŚĆ V • PN-A-82022:1998/Az1:2000 • PN-A-82022:1998
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Ustala się wadium w wysokości: Część I: 3000,00 zł. słownie: trzy tysiące złotych Część II: 3000,00 zł. słownie: trzy tysiące złotych Część III: 2000,00 zł. słownie: dwa tysiące złotych Część IV: 3000,00 zł. słownie: trzy tysiące złotych Część V: 1000,00 zł. słownie: jeden tysiące złotych Wykonawca wnosi wadium: w pieniądzu, sposób przekazania: na konto Zamawiającego 64 1010 1371 0016 3213 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 1. w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 2. w gwarancjach bankowych, 3. w gwarancjach ubezpieczeniowych, 4. w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (t.j. Dz.U. 2007 Nr 42, poz. 275, z późn. zm.). przed upływem terminu składania ofert. Przy czym za termin wniesienia wadium w formie przelewu pieniężnego przyjmuje się termin uznania na rachunku Zamawiającego.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada: - obowiązującą decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii, w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia albo przedłużenia warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt. 2 ustawy z 16.12.2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2014r. poz. 1577 z późn. zm.) - jeżeli ustawa nakłada taki obowiązek, lub obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, w sprawie zatwierdzenia warunkowego zatwierdzenia albo przedłużenia warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zg z art. 62 ust.1 pkt. 2 ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015r. poz. 594 z późn. zm.)- jeżeli ustawa nakłada taki obowiązek, lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zg z art. 62 ust. 1 pkt. 4 w zw z art. 67 ust. 3 pkt. 6 i rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz.U. z 2007r. nr 106 poz. 730).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach