Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu.

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 w Lublinie ogłasza przetarg

  • Adres: 20-081 Lublin, Stanisława Staszica
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. +48815344610 , fax. +48815324153
  • Data zamieszczenia: 2018-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 w Lublinie
    Stanisława Staszica 16
    20-081 Lublin, woj. lubelskie
    tel. +48815344610, fax. +48815324153
    REGON: 431029234
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spsk1.lublin.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia stanowi dostawa mięsa, wędlin i drobiu, których szczegółowe wymagania oraz ilości określono w Załącznikach nr 1- 2 do SIWZ - „Formularz oferty – formularz cenowy“. 2. Nie dopuszcza się składania ofert równoważnych. 3. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Liczba części 2. 4. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty były pełnowartościowe i wyprodukowane zgodnie z obowiązującymi normami i standardami oraz zgodnie z zasadami systemu HACCP. 5. Zamawiający wymaga aby zakład był nadzorowany przez Organy Inspekcji Sanitarnej i Weterynaryjnej i miał nadany Weterynaryjny Numer Identyfikacyjny. 6. Zamawiający wymaga, aby transport dostarczonych produktów: mięsa i wędlin oraz drobiu odbywał się w warunkach zapewniających zachowanie ciągu temperaturowego zgodnego z zaleceniem producenta. 7. Zamawiający wymaga, aby przez cały czas trwania umowy, w dostawie każdy gatunek wędlin był oddzielony, każda porcja wędliny na etykietce oprócz danych wymienionych w pkt. 9 zawierała również podaną wagę netto. 8. Zamawiający wymaga, aby każda partia wędliny zawierała etykietę z dodatkową informacją: ilość szt. każdego gatunku wędliny oraz łączną wagę każdego gatunku wędliny. 9. Zamawiający wymaga, aby oznakowanie dostarczonego produktu było zgodne z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 roku w sprawie znakowania poszczególnych środków spożywczych (Dz. U. /2015 Nr 0, poz. 29).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach