Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20-081 Lublin, Stanisława Staszica
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. +48815344610 , fax. +48815324153
- Data zamieszczenia: 2018-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 1 w Lublinie
Stanisława Staszica 16
20-081 Lublin, woj. lubelskie
tel. +48815344610, fax. +48815324153
REGON: 431029234 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spsk1.lublin.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia stanowi dostawa mięsa, wędlin i drobiu, których szczegółowe wymagania oraz ilości określono w Załącznikach nr 1- 2 do SIWZ - „Formularz oferty – formularz cenowy“. 2. Nie dopuszcza się składania ofert równoważnych. 3. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Liczba części 2. 4. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty były pełnowartościowe i wyprodukowane zgodnie z obowiązującymi normami i standardami oraz zgodnie z zasadami systemu HACCP. 5. Zamawiający wymaga aby zakład był nadzorowany przez Organy Inspekcji Sanitarnej i Weterynaryjnej i miał nadany Weterynaryjny Numer Identyfikacyjny. 6. Zamawiający wymaga, aby transport dostarczonych produktów: mięsa i wędlin oraz drobiu odbywał się w warunkach zapewniających zachowanie ciągu temperaturowego zgodnego z zaleceniem producenta. 7. Zamawiający wymaga, aby przez cały czas trwania umowy, w dostawie każdy gatunek wędlin był oddzielony, każda porcja wędliny na etykietce oprócz danych wymienionych w pkt. 9 zawierała również podaną wagę netto. 8. Zamawiający wymaga, aby każda partia wędliny zawierała etykietę z dodatkową informacją: ilość szt. każdego gatunku wędliny oraz łączną wagę każdego gatunku wędliny. 9. Zamawiający wymaga, aby oznakowanie dostarczonego produktu było zgodne z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 roku w sprawie znakowania poszczególnych środków spożywczych (Dz. U. /2015 Nr 0, poz. 29). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
Dodano: 2024-04-03 - Dostawa produktów spożywczych dla stołówki w Zespole Szkoły Podstawowej i Przedszkola Samorządowego w Chodlu
Dodano: 2024-02-17 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - "Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2024 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
Dodano: 2023-11-24 - „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2023 – 2024”
Dodano: 2023-08-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 50 w Lublinie
Dodano: 2023-07-24 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2023-06-16 - Sukcesywna dostawa produktów żywieniowych do stołówek Zespołu Szkół im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym 2023
Dodano: 2023-03-23 - ”Dostawa artykułów i produktów spożywczych – mięso i wędliny w 2023 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-02-13