Przetargi.pl
Dostawa mięsa oraz wędlin do Zakładu Karnego w Głubczycach

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 48100 Głubczyce, ul. Kochanowskiego
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 852 016 , fax. 774 859 771
  • Data zamieszczenia: 2018-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Kochanowskiego 3
    48100 Głubczyce, woj. opolskie
    tel. 774 852 016, fax. 774 859 771
    REGON: 32083900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa oraz wędlin do Zakładu Karnego w Głubczycach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Iczęść wędliny 1 Kaszanka 1000kg 2 Pasztetowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny 440kg 3 Kiełbasa parówkowa 930kg 4 Kiełbasa kminkowa 900kg 5 Kiełbasa mortadela 1080kg 6 Mielonka kanapkowa 1160kg 7 Kiełbasa śląska drobiowa bez dodatku wieprzowiny 500kg 8 Kiełbasa kanapkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny 1300kg 9 Kiełbasa bigosowa 1950kg 10 Kiełbasa krakowska drobiowa bez dodatku wieprzowiny 650kg 11 Kiełbasa szynkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny 450kg 12 Kiełbasa swojska 970kg 13 Kiełbasa biała drobiowa bez dodatku wieprzowiny 1340kg 14 Polędwica z indyka bez dodatku wieprzowiny 200kg 15 Szynka z indyka bez dodatku wieprzowiny 100kg 16 Kiełbaski drobiowe bez dodatku wieprzowiny 470kg 17 Parówki drobiowe cienkie bez dodatku wieprzowiny 600kg 18 Kiełbasa toruńska 800kg 19 Pieczeń rzymska 1300kg 20 Blok drobiowy bez dodatku wieprzowiny 1370kg 21 Pieczeń drobiowa bez dodatku wieprzowiny 280kg IIczęsć mięso 1 Mięso wołowe gulaszowe 60kg 2 Mięso wieprzowe gulaszowe 700kg 3 Boczek surowy wędzony 120kg 4 Wątroba wieprzowa 1480kg 5 Żołądki drobiowe z kurczaka 850kg 6 Mięso gulaszowe drobiowe 1750kg 7 Kurczak świeży 2300kg 8 Skrzydełka drobiowe 600kg 9 Podgardle wędzone surowe 120kg Cechy dyskwalifikujące: mięso i podroby – zawartość tłuszczu większa niż 20 % w przypadku mięsa, obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa; zanieczyszczenia ciałami obcymi, wędliny – obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wycieki farszu, składniki użyte do produkcji pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich pozostałości, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nieprzyleganie osłonki wędlin i, odcinki jednakowe pod względem długości i grubości, itp.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach