Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do stołówek szkolnych w 2017 roku: część 1 – dostawa mięsa wieprzowego do stołówki Gimnazjum Nr 2 we Wrześni część 2 – dostawa mięsa drobiowego do stołówki Gimnazjum Nr 2 we Wrześni część 3 – dostawa mięsa wieprzowego do stołówki Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 1 we Wrześni część 4 – dostawa mięsa drobiowego do stołówki Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 1 we Wrześni część 5 – dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Przedszkola Nr 6 we Wrześni

Gmina Września ogłasza przetarg

  • Adres: 62300 Września, ul. Ratuszowa
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 4360880 w. 146 , fax. 614 362 500
  • Data zamieszczenia: 2016-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Września
    ul. Ratuszowa 1
    62300 Września, woj. wielkopolskie
    tel. 061 4360880 w. 146, fax. 614 362 500
    REGON: 52660100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do stołówek szkolnych w 2017 roku: część 1 – dostawa mięsa wieprzowego do stołówki Gimnazjum Nr 2 we Wrześni część 2 – dostawa mięsa drobiowego do stołówki Gimnazjum Nr 2 we Wrześni część 3 – dostawa mięsa wieprzowego do stołówki Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 1 we Wrześni część 4 – dostawa mięsa drobiowego do stołówki Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 1 we Wrześni część 5 – dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Przedszkola Nr 6 we Wrześni
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięs i wyrobów mięsnych do stołówek szkolnych Gimnazjum Nr 2 we Wrześni, Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 1 we Wrześni oraz dla Przedszkola Nr 6 we Wrześni. 2. Poszczególne zamówienia cząstkowe będą składane przez Zamawiającego (osoby wskazane w umowie) telefonicznie faksem, drogą elektroniczną z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia przez Wykonawcę. Dostawy (w zależności od potrzeb) należy realizować sukcesywnie w asortymencie i ilości zgodnej ze złożonym zamówieniem, w uzgodnionych przez Zamawiającego dniach i godzinach. Termin realizacji zamówienia nie dłuższy niż 2 dni od złożenia zamówienia. 3. Szacunkowe ilości: część 1 - mięso wieprzowe łącznie 13.100 kg, wędliny łącznie 2.250 kg, część 2 - mięso drobiowe łącznie 5.530 kg, część 3 - mięso wieprzowe łącznie 3.560 kg, wędliny łącznie 550 kg, część 4 - mięso drobiowe łącznie 1.990 kg,część 5 - mięsa i wędliny łącznie 2.020 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: część 1 - 2.500 PLN, część 2 - 1.000 PLN, część 3 - 1.000 PLN, część 4 - 500 PLN, część 5 - 700 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach