Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie ogłasza przetarg
- Adres: 36-051 Górno, ul. Rzeszowska 5
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 772 88 95 , fax. 17 772 89 68
- Data zamieszczenia: 2015-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie
ul. Rzeszowska 5 5
36-051 Górno, woj. podkarpackie
tel. 17 772 88 95, fax. 17 772 89 68
REGON: 00029174700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wyrobów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: 1. Dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowowych oraz wyrobów mięsnych tj. Boczek wędzony/parzony, Golonka surowa, Karkówka b/k, Kaszanka, Kiełbasa golonkowa/golonka blok, Kiełbasa kminkowa, Kiełbasa toruńska, Kiełbasa szynkowa, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa lenczowa, Kiełbasa zwyczajna, Kiełbasa wiejska, kiełbasa śląska, Kości kulinarne, Łopatka wieprzowa b/k, Łopatka wołowa b/k, Pasztet popularny, Parówka wieprzowo-drobiowa, Polędwica drobiowa, Rapety wieprzowe, Salceson, Schab b/k, Słonina, Smalec, Szynka drobiowa, Szynka w siatce extra, Szynka wieprzowa mielona, Szynka konserwowa, Mięso mielone wieprzowe. Żądane ilości zawiera Formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2A do siwz. 2. Dostawa mięsa drobiowego mrożonego oraz ryby mrożonej tj. Ćwiartka z kurczaka mrożona, Filet z kurczaka mrożony, Kości drobiowe mrożone, Ryba mrożona - filet MINTAJ (do 30 % glazury), Ryba mrożona- filet PANGA (do 30% glazury). Żądane ilości zawiera Formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2B do siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.gorno.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-06-22 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-18 - na dostawę: mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-04-08 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-03-13 - dostawa mięsa i wędlin dla szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2015-03-13 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach wspólny słownik CPV 15110000-2,CPV 15131130-5,CPV 15131000-5, CPV 15112000-6
Dodano: 2014-06-25 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-05-10 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2014-03-24 - Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej - wspólny słownik CPV 15110000-2
Dodano: 2013-12-27 - Dostawy artykułów spożywczych mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw.
Dodano: 2013-12-06