Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 37620 Horyniec-Zdrój, ul. Sanatoryjna
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 6313088, 6313147 , fax. 166 313 355
  • Data zamieszczenia: 2017-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
    ul. Sanatoryjna 3
    37620 Horyniec-Zdrój, woj. podkarpackie
    tel. 016 6313088, 6313147, fax. 166 313 355
    REGON: 78103200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Własność samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 850 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 640 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 740 kg, Żeberka wieprzowe paski mięsne świeże I klasa – 210 kg, Kości schabowe wędzone – 20 kg, Żeberka wędzone – 20 kg, Słonina świeża – 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef – 80 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło – 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 43 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 80 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) – 160 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 155 kg, Schab wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 20 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok.1,5kg – 300 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok. 1,5kg – 150 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP I zaw. mięsa wieprz min 80% - 100 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona do 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprz min 80% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe – 10 kg, Kabanosy wieprzowe – 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 65 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 8 kg, Kiełbasa cienka wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok.. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 550 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 250 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.. 1,5kg – 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zaw. mięsa min 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg., opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 450 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 60 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 100 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zaw. mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 290 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 320 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP – 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g. średnica 3-4 cm. opakowanie MAP, zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1380 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1350 kg, Wątróbka z kurczaka – 340 kg, Żołądki drobiowe – 160 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 550 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 710 kg, Wątróbka z indyka – 340 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona zobowiązany będzie przedłożyć dokumenty aktualne na dzień złożenia, w terminie wyznaczonym przez Zamawiającego, tj.: 1) Zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2) Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 3) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 4) Dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułów żywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach