Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 26-600 Radom, ul. Wolanowska 120
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0 48 38 37 104 , fax. 048 38 37 103
- Data zamieszczenia: 2015-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Wolanowska 120 120
26-600 Radom, woj. mazowieckie
tel. 0 48 38 37 104, fax. 048 38 37 103
REGON: 00032082200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Kiełbasa mortadela kg 4400 Kiełbasa zwyczajna kg 1200 Pasztet wieprzowy kg 2900 Pieczeń rzymska kg 2600 Parówki wieprzowe - cienkie kg 2500 Kiełbasa parówkowa kg 2100 Salceson włoski kg 1800 Kaszanka kg 4500 Pasztetowa kg 2800 Mielonka wieprzowa kg 3500 Kadryl kiszka krwista kg 1000 Salceson podrobowy kg 500 Kiełbasa krakowska parzona. kg 1000 Kiełbasa żywiecka kg 500 Kiełbasa kanapkowa kg 2500 Kiełbasa toruńska kg 2000 Kiełbasa biała parzona kg 1500 Kiełbasa szynkowa kg 500 Szynka wieprzowa parzona kg 300 Polędwica wieprzowa, parzona kg 300 Schab wieprzowy parzony bez kości kg 500 Boczek wędzony bez kości kg 500 Kiełbasa słowiańska kg 500 Salceson brunszwicki kg 2000 Serca wołowe (mrożone) kg 1500 Żeberka wieprzowe kg 500 Smalec kg 1200 Słonina bez skóry kg 2500 Wołowina II(mrożona) kg 3000 Wieprzowina II A (mrożona) kg 3500 Wątroba wieprzowa świeża kg 2500 Boczek surowy kg 1100 Wołowina I udziec (mrożona) kg 2500 Karczek wieprzowy, surowy .b/k kg 1500 Kiełbasa krotoszyńska kg 1500 Szynka konserwowa kg 500 Kiełbasa krakowska pieczona kg. 1500 Schab surowy wp. bez kości kg. 1000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie. Oznaczenie sprawy Dkw220/2/2016.
Dodano: 2016-03-09 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-02-25 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-01-15 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i ryb.
Dodano: 2015-11-27 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-08-06 - Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie-Białołęce - oznaczenie sprawy DKw220/3/2015
Dodano: 2015-03-04 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-02-03 - Dostawa wędlin
Dodano: 2015-01-29