Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 19321 Nowa Wieś Ełcka, ul. Lipowa
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 6197770, 6197779 , fax. 876 197 490
  • Data zamieszczenia: 2018-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
    ul. Lipowa 1
    19321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 6197770, 6197779, fax. 876 197 490
    REGON: 30468000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.fantex.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg 4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5 Boczek surowy bez żeberek 180 kg 6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 240 kg 9 Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 80 kg 11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 80 kg 12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 260 kg 13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 15 Golonka wieprzowa tylnia surowa z/k 60 kg 16 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg 17 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 130 kg 18 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg 19 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 20 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 90 kg 21 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 22 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 23 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 90 kg 24 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 100 kg 25 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 26 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 100 kg 27 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 28 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 29 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 30 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 31 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 32 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 300 szt 33 Kości karkowe 160 kg 34 Kości schabowe 200 kg 35 Kurczak cały świeży 220 kg 36 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 30 kg 37 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 630 kg 38 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 39 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 40 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg 41 Nogi wieprzowe 180 kg 42 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 43 Ozory wieprzowe 120 kg 44 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 120 kg 45 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 130 kg 46 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 60 kg 47 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 60 kg 48 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 45 kg 49 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 45 kg 50 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 300 szt 51 Podgardle surowe bez skóry 50 kg 52 Podudzie z kurczaka surowe 180 kg 53 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 280 kg 54 Porcje rosołowe 750 kg 55 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 170 kg 56 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 57 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg 58 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 59 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 60 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 61 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 62 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 100 kg 63 Schab wp surowy b/k (vacum) 350 kg 64 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 65 Serdelki wieprzowe 50 kg 66 Słonina surowa bez skóry 80 kg 67 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 68 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 60 kg 69 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 70 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 71 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 72 Szynka wp surowa b/k (vacum) 230 kg 73 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg 74 Udziec z kurczaka surowy 220 kg 75 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 76 Wątróbka z indyka 90 kg 77 Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 130 kg 78 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: prowadzenie przez Wykonawcę działalności gospodarczej adekwatnej do przedmiotu zamówienia, zgodnie z załącznikiem nr 6 do niniejszej SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach