Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 19321 Nowa Wieś Ełcka, ul. Lipowa
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 6197770, 6197779 , fax. 876 197 490
  • Data zamieszczenia: 2018-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
    ul. Lipowa 1
    19321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 6197770, 6197779, fax. 876 197 490
    REGON: 30468000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.fantex.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2. Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3. Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg 4. Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5. Boczek surowy bez żeberek 150 kg 6. Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7. Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8. Filet z kurczaka surowy (vacum) 240 kg 9. Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10. Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 80 kg 11. Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 80 kg 12. Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 260 kg 13. Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 14. Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 15. Golonka wieprzowa tylnia surowa z/k 60 kg, 16. Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg,17. Karczek wieprzowy b/k (vacum) 130 kg 18. Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 80 kg 19. Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 20. Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 21. Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 23. Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 24. Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 25. Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 26. Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 100 kg 27. Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 28. Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 29. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 30. Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 31. Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 32. Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 33. Kości karkowe 160 kg 34. Kości schabowe 200 kg 35. Kurczak cały świeży 180 kg 36. Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 30 kg 37. Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 630 kg 38. Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 39. Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 40. Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg 41. Nogi wieprzowe 180 kg, 42. Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 43. Ozory wieprzowe 120 kg 44. Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo- drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg 45. Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 150 kg 46. Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 40 kg 47. Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 40 kg 48. Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 30 kg 49. Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 30 kg 50. Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt 51. Podgardle surowe bez skóry 40 kg 52. Podudzie z kurczaka surowe 180 kg 53. Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 220 kg 54. Porcje rosołowe 750 kg 55. Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 170 kg 56. Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 57. Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 25 kg 58. Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 59. Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 60. Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 61. Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 62. Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 100 kg 63. Schab wp surowy b/k (vacum) 350 kg 64. Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 65. Serdelki wieprzowe 50 kg 66. Słonina surowa bez skóry 65 kg 67. Szynka wieprzowa ędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 68. Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 60 kg 69. Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 70. Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 71. Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 72. Szynka wp surowa b/k (vacum) 230 kg 73. Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg 74. Udziec z kurczaka surowy 220 kg 75. Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 76. Wątróbka z indyka 90 kg 77. Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 130 kg, 78. Żoładki z indyka (vacum) 120 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: prowadzenie przez Wykonawcę działalności gospodarczej adekwatnej do przedmiotu zamówienia, zgodnie z załącznikiem nr 6 do niniejszej SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach