Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 134 618 346 , fax. 134 618 400
  • Data zamieszczenia: 2017-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 134 618 346, fax. 134 618 400
    REGON: 32108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje dostawę mięsa i wędlin, dopuszczonych do sprzedaży, nadających się do spożycia przez ludzi, dostarczanych sukcesywnie do magazynu Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 1 do SIWZ. 1 mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 400 kg, 2 mięso wieprzowe w ilości 1200 kg, 3 mięso mielone wieprzowo – wołowe w ilości 1000 kg, 4 kiełbasa zwyczajna w ilości 2100 kg, 5 kiełbasa biała w ilości 1300 kg, 6 lencz prasowany w ilości 1700 kg, 7 parówki śniadaniowe cienkie w ilości 1700 kg, 8 mortadela w ilości 1400 kg, 9 pieczeń rzymska w ilości 1800 kg, 10 schab wieprzowy bez kości w ilości 250 kg, 11 wątroba wołowa w ilości 400 kg, 12 kaszanka w ilości 900 kg, 13 serdelki drobiowe w ilości 350 kg, 14 polędwica drobiowa w ilości 350 kg, 15 szynka drobiowa w ilości 350 kg, 16 mielonka z indyka w ilości 350 kg, 17 pieczeń drobiowa w ilości 450 kg, 18 skrzydełka z kurczaka w ilości 250 kg, 19 udka z kurczaka w ilości 1600 kg, 20 pasztetowa w ilości 500 kg, 21 salceson włoski w ilości 1900 kg, 22 szynka konserwowa drobiowa prasowana parzona w ilości 350 kg, 23 podgardle wędzone w ilości 600 kg, 24 boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 700 kg, 25 serca drobiowe w ilości 200 kg, 26 piersi drobiowe w ilości 350 kg, 27 hamburger w ilości 1200 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach