Przetargi.pl
Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy

Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85861 Bydgoszcz, ul. Glinki
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 523 498 400
  • Data zamieszczenia: 2017-03-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
    ul. Glinki 86
    85861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 523 498 400
    REGON: 9058537000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres zamówienia obejmuje dostawę: Część I:wędliny i mięso świeże- łopatka wieprzowa/pieczeniowa bez skóry b/k kl.1 3500kg, szynka wieprzowa surowa bez skóry kl.1 1500kg, karkówka bez kości 1500kg, schab wieprzowy z/k kl.1 100kg ,schab wieprzowy b/k kl.1 800kg, wątroba wieprzowa 400kg, boczek świeży bez skóry i żeber 300kg, żołądki wieprzowe parzone krojone 200kg, żołądki wołowe parzone krojone 700kg, smalec wieprzowy w opak. foliowym 300kg, golonka wieprzowa b/k przednia 400kg, golonka wieprzowa z/k przednia 400kg, żeberka wieprzowe luksusowe kl.1 500kg, wołowina b/k extra kl.1 600kg, polędwiczki wieprzowe 200 kg, kiełbasa śląska extra 600kg, kiełbasa galicyjska krucha 200kg , kiełbasa toruńska 200kg, kiełbasa podwawelska 1200kg, kiełbasa wiejska pieczona 400kg, kiełbasa jałowcowa 200kg, kiełbasa zwyczajna 1200kg, kiełbasa biała parzona 1000kg, kiełbasa smerfy 300kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, szynka golonkowa 300kg, łopatka zapiekana 300kg, mielonka familijna 300kg, szynka delikatesowa 200kg, salceson ozorkowy 300kg, mielonka słoikowa 200 kg, mielonka regionalna 100 kg, szynka biała 200kg, kiełbasa szynkowa 200kg, szynka wiejska 200kg, salami kujawskie 200kg, kiełbasa żywiecka- sucha 300kg, kiełbasa krakowska parzona 200kg, kabanosy wieprzowe – jelito naturalne 500kg, kiełbasa tatrzańska sucha 200kg, kiełbasa krakowska sucha 500kg, kiełbaski frankfurterki 300kg, polędwica sopocka kl.1 500kg, ogonówka wędzona parzona 400kg, kiełbasa myśliwska 400kg, polędwica krotoszyńska 300kg, szynka pieczona kl.1 200kg, baleron gotowany 500kg, polędwica Boryny 300kg, kiełbasa salami 300 kg, bydgoska extra surowa 200kg, metka tatarska 300kg, metka cebulowa 100 kg, szynka wieprzowa gotowana w siatce 300kg, rolada wiejska wieprzowa faszerowana 300kg, boczek wędzony parzony bez żeber 1600kg, szynka z pieprzem 500kg, pasztetowa wędzona jelito naturalne 300kg, parówki cienkie jelito naturalne 400kg, parówki tradycyjne grube jelito naturalne 400kg, kaszanka cienka jelito naturalne 400kg, kaszanka blok 400kg, pasztet z indyka zapiekany 300kg, filet z indyka pieczony 300kg,metka pomorska 200kg, metka łososiowa 200kg Część II: mięso drobiowe- filet z kurczaka b/s i kości 2000kg, kurczak noga(cała) 1800kg, porcje rosołowe z kurczaka 1500kg, filet z indyka 100kg, kurczak cały 500kg, wątroba drobiowa 500kg, skrzydło z kurczaka 100kg,golonki z indyka200kg, Część III: konserwy i przetwory z mięsa- pasztet drobiowy z pieczarkami 400kg, pasztet drobiowy z pomidorami 400kg, szynka konserwowa blok 1400kg. Podane ilości są szacunkowe i nie muszą być zakupione w całości. Miejsce dostawy: Bydgoszcz ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach