Areszt Śledczy w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20-482 Lublin, Poludniowa 5
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 710 44 00 , fax. 81 744 57 15
- Data zamieszczenia: 2022-07-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Lublinie
Poludniowa 5
20-482 Lublin, woj. lubelskie
tel. 81 710 44 00, fax. 81 744 57 15
REGON: 000590444 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i jego przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I: MIĘSO DROBIOWE, nomenklatura CPV: 15131500-0L.p. Przedmiot zamówienia i jego opis j.m. Ilość szacunkowa1 2 3 41 Żołądki drobiowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1 0002 Serca drobiowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1 0003 Mięso drobiowe gulaszowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1 500Część II: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE, nomenklatura CPV: 15100000-9L.p. Przedmiot zamówienia i jego opis j.m. Ilość szacunkowa1 2 3 41 Serca wieprzowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1 5002 Łopatka wieprzowa bez kości Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 0003 Słonina bez skóry, gat. I Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg 4004 Mięso wołowe gulaszowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 260Część III: WĘDLINY WIEPRZOWE, nomenklatura CPV: 15131130-5L.p. Przedmiot zamówienia i jego opis j.m. Ilość szacunkowa1 2 3 41 Boczek wędzony bez żeberek Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 5502 Kiełbasa zwyczajna Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 3 0003 Kiełbasa mortadela Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 5 2004 Kiełbasa parówkowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 3 0005 Kiełbasa krakowska parzona Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 7506 Kiełbasa szynkowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 7507 Kiełbasa myśliwska Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1208 Szynka wieprzowa gotowana Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 5009 Przysmak śniadaniowy Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 50010 Pieczeń rzymska Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 50011 Salceson ozorkowy Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 20012 Pasztetowa wieprzowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 20013 Kiełbasa biała parzona Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 10014 Wątrobianka Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 200Część IV: WĘDLINY DROBIOWE, nomenklatura CPV: 15131135-0L.p. Przedmiot zamówienia i jego opis j.m. Ilość szacunkowa1 2 3 41 Szynka drobiowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 5002 Mielonka drobiowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 7503 Serdelki drobiowe Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 2 0004 Mortadela drobiowa Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w rozdz. V SWZ kg. 1 500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131500-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-07-29
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną