Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. gen. Kazimierza Pułaskiego
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 0-87 5628500 , fax. 0-87 5628507
- Data zamieszczenia: 2019-04-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach
ul. gen. Kazimierza Pułaskiego 66
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 0-87 5628500, fax. 0-87 5628507
REGON: 29334400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpskalina.suwalki.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa drobiowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego. Dostawa odbywać się będzie trzy razy w tygodniu lub w/g potrzeb Zamawiającego do godz. 10:00, po uprzednim telefonicznym uzgodnieniu terminu i zakresu dostawy. Mięso drobiowe będzie dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 1500 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ.Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg 1. Ćwiartka kurczęca świeża gramatura 1 szt nie więcej niż 500g 1270 2. Filety z kurczaka świeże 165 3. Kurczak świeży 370 4. Mięso mielone drobiowe z indyka 20 5. Porcje rosołowe świeże 90 6. Skrzydełka świeże 215 7. Udziec z indyka świeży 180 8. Żołądki drobiowe 30 9. Udo z kurczaka świeże 15 10. Podudzie z kurczaka /pałeczki świeże 15 11. Skórki drobiowe 15 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać uprawnienia do produkcji lub sprzedaży mięsa drobiowego.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz cenowy oraz projekt umowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną