4 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 44121 Gliwice, ul. Gen. Andersa
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 261111371 , fax. 261111232
- Data zamieszczenia: 2018-11-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 4 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Gen. Andersa 47
44121 Gliwice, woj. śląskie
tel. 261111371, fax. 261111232
REGON: 24076379800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://4wog.wp.mil.pl/pl/bip/zamowienia/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych – w podziale na 2 zadania - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie nr 1: dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych dla 4 WOG, do m. Gliwice, ul. Andersa 47. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, tj. rodzaj asortymentu, ilość, opis zamawianego asortymentu, zawierają załączniki: nr 4 - formularz cenowy oraz nr 3 – opis przedmiotu zamówienia, stanowiące integralną część SIWZ. Zadanie nr 2: dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych dla 4 WOG do m. Bielsko-Biała, ul. Bardowskiego 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, tj. rodzaj asortymentu, ilość, opis zamawianego asortymentu, zawierają załączniki: nr 5 formularz cenowy oraz nr 3 – opis przedmiotu zamówienia, stanowiące integralną część SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli wykonawca wykaże, że posiada wpis do rejestru prowadzonego przez powiatowego inspektora sanitarnego lub państwowego granicznego inspektora sanitarnego, zgodnie z art. 61 oraz art. 62 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015r., poz. 594) lub warunkowe zatwierdzenie zakładu, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt. 2 w/w ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Do oferty każdy wykonawca musi dołączyć: a. aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym w załączniku nr 2 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. b. formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ; c. formularz cenowy (stosownie do zadania) – załączniki nr 4 oraz nr 5 do SIWZ w zależności na jakie zadania wykonawca składa ofertę. Wykonawca w formularzu cenowym musi podać wszystkie wymagane dane. Formularz cenowy musi być podpisany przez wykonawcę lub pełnomocnika. Brak podania niniejszych danych będzie skutkowało odrzuceniem oferty na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 2 ustawy Pzp (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 ze zm.) – treść złożonej oferty nie będzie odpowiadała treści SIWZ.tj. jej treść nie odpowiada treści SIWZ. d. pełnomocnictwo – jeżeli ofertę składa pełnomocnik
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup wraz z dostawą wędlin i mięsa na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w Ustroniu, w podziale na 4 części
Dodano: 2024-04-15 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 Koniakowie w 2024 r.
Dodano: 2024-03-31 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego im. Wandy Chotomskiej w Woli
Dodano: 2024-02-11 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Iłownicy w 2024 r.
Dodano: 2024-02-07 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Woli w 2024 roku
Dodano: 2024-02-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Miedźnej
Dodano: 2024-02-04 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego Nr 3 im. Kubusia Puchatka w Woli na rok 2024.
Dodano: 2024-01-31 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Bronisława Malinowskiego w Woli na rok 2024
Dodano: 2024-01-31 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marii Dąbrowskiej w Jaworzu w 2024 r
Dodano: 2024-01-27 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Rudolfa Gila w Świętoszówce w 2024 r.
Dodano: 2024-01-25