Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH, Nr sprawy 106/2014

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2014-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH, Nr sprawy 106/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wołowina ekstra kg 2000, Polędwica wołowa kg 110, Karkówka wieprzowa b/k kg 1900, Łopatka wieprzowa b/k kg 3600, Schab wieprzowy b/k kg 4500, Żeberka wieprzowe kg 1500, Szynka wieprzowa b/k kg 4100, Golonka b/k tylna kg 1500, Ozory wieprzowe kg 450, Polędwiczki wieprzowe kg 500, Boczek surowy kg 350, Wątroba wieprzowa kg 1000, Kości wieprzowe schabowe kg 5500, Flaki wołowe krojone mrożone kg 650, Płuca wieprzowe kg 250, Serca wieprzowe kg 600, Pasztetowa kg 350, Pasztet popularny kg 350, Salceson włoski kg 350, Salceson ozorkowy kg 300, Kaszanka z kaszy gryczanej kg 600, Kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 650, Kiełbasa myśliwska kg 700, Kiełbasa jałowcowa kg 700, Kiełbasa parówkowa specjalna kg 400, Kiełbasa wiejska kg 1000, Kiełbasa salami kg 700, Parówki specjalne kg 700, Mortadela specjalna kg 450, Kiełbasa biała parzona specjalna kg 800, Kiełbasa podlaska specjalna kg 550, Kiełbasa wojskowa specjalna kg 550, Kiełbasa śląska specjalna kg 1000, Kiełbasa toruńska specjalna kg 800, Kiełbasa zwyczajna specjalna kg 1000, Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 550, Kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 550, Kiełbasa krakowska sucha specjalna kg 550, Kiełbasa krakowska sucha specjalna paczkowana kg 200, Kiełbasa żywiecka kg 800, Kabanosy kg 200, Szynka noga Podkomorzego kg 200, Baleron kg 1300, Ogonówka kg 500, Baleron paczkowany kg 200, Polędwica wędzona wieprzowa kg 800, Szynka wędzona kg 800, Szynka gotowana kg 800, Szynka mielona kg 800, Szynka konserwowa kg 800, Boczek wędzony parzony b/k kg 800, Boczek wędzony b/k kg 300, Smalec wieprzowy kg 1000, Słonina świeża kg 550,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W celu zabezpieczenia podpisania umowy przez wykonawców, każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 13000,00 zł (słownie: trzynaście tysięcy złotych)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach