1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20049 Lublin, Al. Racławickie
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 261 183 203 , fax. 261 183 203
- Data zamieszczenia: 2018-12-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie
Al. Racławickie 23
20049 Lublin, woj. lubelskie
tel. 261 183 203, fax. 261 183 203
REGON: 43102223200011 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1wszk.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu zgodnie z ofertą cenową i szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załączniki nr 1.1.-1.2. Zakres zamówienia obejmuje asortyment wyspecyfikowany w 2 zadaniach: Zadanie nr 1 – Mięso i art. wędliniarskie – dostawy do 1 Wojskowego Szpitala Klinicznego z Polikliniką SP ZOZ, Al. Racławickie 23, 20-049 Lublin, Zadanie nr 2 – Drób – dostawy do 1 Wojskowego Szpitala Klinicznego z Polikliniką SP ZOZ, Al. Racławickie 23, 20-049 Lublin, 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i jego zakres zawierają załączniki nr 2 i 3 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał zatwierdzony zakład wpisany do rejestru zakładów, prowadzony przez powiatowego inspektora sanitarnego lub państwowego granicznego inspektora sanitarnego oraz spełniał wymagania odnośnie bezpieczeństwa żywności i żywienia, zgodnie z art. 61 i 62 Ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r (Dz. U. 2018 r. poz. 1541) i/lub decyzji państwowej inspekcji weterynaryjnej, która dopuszcza Wykonawcę do produkcji/obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) Wypełniony i podpisany Formularz oferty Wykonawcy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ, b) Kosztorys ofertowy, według kosztów dostawy przedmiotu zamówienia, określonego w załącznikach nr 1.1-1.2 do SIWZ c) podpisany szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowiący Załącznik nr 2 i 3 do SIWZ d) Wykonawca w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert (art. 86 ust. 5 ustawy Pzp) zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy – wzór załącznik nr 6 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może złożyć dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą , który złożył ofertę w niniejszym postępowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Warunek ten powinien spełniać każdy z Wykonawców samodzielnie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bełżcu
Dodano: 2023-10-02 - zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich DLA SP ZOZ KRAŚNIK
Dodano: 2020-11-25 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich, drobiu, mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2019-12-20 - zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich
Dodano: 2019-11-12 - Dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich i drobiu
Dodano: 2018-12-06 - „Sukcesywna dostawa wędlin do Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 i II Liceum Ogólnokształcącego we Włodawie w roku szkolnym 2018/2019”.
Dodano: 2018-08-16 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu
Dodano: 2017-12-27 - Dostawa mięsa, artykułów wędliniarskich oraz drobiu
Dodano: 2017-12-12