Przetargi.pl
Dostawa i zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42

Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli ogłasza przetarg

  • Adres: 98-220 Zduńska Wola, ul. Łaska 42
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-43 8232570 , fax. 0-43 8232570
  • Data zamieszczenia: 2013-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli
    ul. Łaska 42 42
    98-220 Zduńska Wola, woj. łódzkie
    tel. 0-43 8232570, fax. 0-43 8232570
    REGON: 00031175700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: dpszdwola@wp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna pomocy społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42. 2. Pracownik zajmujący się zaopatrzeniem zamawia telefonicznie określone ilości mięsa i wędlin. 3. Dostawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu najpóźniej w dniu następnym w godzinach pracy magazyniera tj. 7.00-15.00. 4. Płatność za zakupiony towar następuje przelewem po otrzymaniu faktury w terminie 14 dni. 5. Wybór dostawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. W wyborze oferenta istotną będzie cena na nw. towary. - kaszanka cienka - 1 kg - kiełbasa krakowska - 1 kg - mortadela - 1 kg - mortadela drobiowa - 1 kg - polędwica drobiowa - 1 kg - szynkówka - 1 kg - szynkówka z warzywami - 1 kg - przysmak z szynki - 1 kg - parówki wieprzowe grube - 1 kg - parówki wieprzowe cienki - 1 kg - serdelki drobiowe - 1 kg - ogonówka - 1 kg - mielonka wieprzowa - 1 kg - pasztetowa - 1 kg - pasztet wiejski - 1 kg - pasztet ze szczypiorkiem - 1 kg - pieczeń drobiowa - 1 kg - pieczeń z pieczarką - 1 kg - pasztet pieczony - 1 kg - pieczeń rzymska - 1 kg - salceson włoski - 1 kg - salceson wyborowy - 1 kg - salceson szlachecki - 1 kg - kiełbasa szynkowa - 1 kg - kiełbasa zwyczajna - 1 kg - kiełbasa łopatkowa - 1 kg - kiełbasa zielonogórska - 1 kg - kiełbasa domowa - 1 kg - konserwa baton - 1 kg - kiełbasa biała parzona - 1 kg - baton smakowity - 1 kg - baleron gotowany - 1 kg - szynka kanapkowa - 1 kg - szynka konserwowa - 1 kg - szynka wieprzowa gotowana - 1 kg - szyneczka drobiowa - 1 kg - biodrówka wieprzowa - 1 kg - schab wieprzowy z kością - 1 kg - karczek wieprzowy z kością - 1 kg - karczek wieprzowy bez kości - 1 kg - łopatka wieprzowa z kością - 1 kg - łopatka wieprzowa bez kości - 1 kg - wieprzowina kl.I - 1 kg - wieprzowina gulaszowa - 1 kg - żeberka wieprzowe paski - 1 kg - wołowina bez kości z udźca (zrazówka) - 1 kg - wołowina z kością (antrykot) - 1 kg - nogi wieprzowe - 1 kg - golonki wieprzowe - 1 kg - wątroba wieprzowa - 1 kg - ozory wieprzowe - 1 kg W przypadku nie posiadania w dystrybucji całego wymienionego asortymentu wędlin dopuszczalne jest podanie w ofercie równoważnego produktu (o podobnych recepturze i smaku). 6. Orientacyjne miesięczne zapotrzebowanie na wyszczególnione towary: - kaszanka cienka - 8 kg - kiełbasa krakowska - 4 kg - mortadela - 4 kg - mortadela drobiowa - 4 kg - polędwica drobiowa - 4 kg - szynkówka - 4 kg - szynkówka z warzywami 4 kg - przysmak z szynki - 4 kg - parówki wieprzowe grube - 8 kg - parówki wieprzowe cienki - 8 kg - serdelki drobiowe - 8 kg - ogonówka - 4 kg - mielonka wieprzowa - 4 kg - pasztetowa - 4 kg - pasztet wiejski - 4 kg - pasztet ze szczypiorkiem - 4 kg - pieczeń drobiowa - 4 kg - pieczeń z pieczarką - 4 kg - pasztet pieczony - 4 kg - pieczeń rzymska - 4 kg - salceson włoski - 8 kg - salceson wyborowy - 8 kg - salceson szlachecki - 8 kg - kiełbasa szynkowa - 4 kg - kiełbasa zwyczajna - 6 kg - kiełbasa łopatkowa - 4 kg - kiełbasa zielonogórska - 4 kg - kiełbasa domowa - 8 kg - konserwa baton - 4 kg - kiełbasa biała parzona - 8 kg - baton smakowity - 4 kg - baleron gotowany - 4 kg - szynka kanapkowa - 4 kg - szynka konserwowa - 4 kg - szynka wieprzowa gotowana - 4 kg - szyneczka drobiowa - 4 kg - biodrówka wieprzowa - 10 kg - schab wieprzowy z kością - 20 kg - karczek wieprzowy z kością - 8 kg - karczek wieprzowy bez kości - 10 kg - łopatka wieprzowa z kością - 8 kg - łopatka wieprzowa bez kości - 10 kg - wieprzowina kl. I - 25 kg - wieprzowina gulaszowa - 40 kg - żeberka wieprzowe paski - 15 kg - wołowina bez kości z udźca (zrazówka) - 20 kg - wołowina z kością (antrykot) - 5 kg - nogi wieprzowe - 8 kg - golonki wieprzowe - 10 kg - wątroba wieprzowa - 12 kg - ozory wieprzowe - 2 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip-dpszdunskawola.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach