"Uzdrowisko Świnoujście" S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Nowowiejskiego 2
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 3213760 , fax. 091 3212314
- Data zamieszczenia: 2015-09-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Świnoujście" S.A.
ul. Nowowiejskiego 2 2
72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 3213760, fax. 091 3212314
REGON: 00028826000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i montaż urządzeń gastronomicznych do budynku Regionalnego Ośrodka Rehabilitacji Ogólnoustrojowej Adam i Ewa w Świnoujściu przy ul. Emilii Gierczak 2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa i montaż urządzeń gastronomicznych do budynku Regionalnego Ośrodka Rehabilitacji Ogólnoustrojowej Adam i Ewa w Świnoujściu przy ul. Emilii Gierczyk 2 Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 39221000-7- sprzęt kuchenny, 39141000-2- meble i wyposażenie kuchni, 45421151-7- instalowanie mebli na wymiar, 42214100-0- piece kuchenne, 397111100-0- chłodziarki i zamrażarki, 42513000-5- urządzenia chłodnicze i mrożące, 39151200-7- stoły robocze, 42520000-7 urządzenia wentylacyjne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 1a i 1b do niniejszej specyfikacji. Oferowane urządzenia gastronomiczne muszą być fabrycznie nowe, niepowystawowe. Wszystkie urządzenia gastronomiczne (z wyłączeniem mebli) winny posiadać instrukcję obsługi w języku polskim. Oferowany sprzęt i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami. Wykonawca we własnym zakresie zapewni transport, rozładunek, zainstalowanie, uruchomienie oraz przeszkolenie personelu z zakresu obsługi i eksploatacji. Dostarczone urządzenia gastronomiczne zostaną objęte 24 miesięczną gwarancją liczoną od daty protokolarnego odbioru całego zamówienia. Okres rękojmi za wady wynosi również 24 miesiące od daty protokolarnego odbioru całego zamówienia. W okresie gwarancji wykonawca zobowiązany jest, według swojego wyboru, do naprawy lub wymiany na swój koszt każdego z elementów, podzespołów lub zespołów urządzenia, które uległy uszkodzeniu z przyczyn wad konstrukcyjnych, produkcyjnych, wynikających z normalnego użytkowania w okresie gwarancji lub materiałowych. W okresie obowiązywania gwarancji, wykonawca bezpłatnie wykona serwis i przeglądy okresowe zalecane przez producenta, nie mniej niż raz w roku, jak również zapewnieni na swój koszt części niezbędne do serwisu i przeglądów okresowych lub części konieczne do prawidłowego funkcjonowania urządzeń, które ujawnią się w trakcie wykonywania serwisu i przeglądów okresowych. Gwarantowany czas reakcji serwisu Wykonawcy wynosi (w dni robocze z wyłączeniem świąt i dni wolnych od pracy) max. 48 godzin. W przypadku dłuższego czasu reakcji serwisu, wykonawca zobowiązuje się dostarczyć urządzenie zastępcze odpowiadające swym rodzajem i przeznaczeniem urządzeniu będącemu przedmiotem serwisu. Wykonawca może powierzyć wykonanie zobowiązań z gwarancji innemu podmiotowi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium należy wnieść w wysokości 2.500,00 zł (słownie: dwa tysiące pięćset złotych 00/100 złotych) w terminie do dnia 30 września 2015 r. do godziny 9.00. Decyduje moment wpływu środków do zamawiającego.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania zamówienia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wyposażenie aneksów kuchennych w lodówki w pokojach studenckich w wyremontowanej części obiektu Dom Studenta nr 2
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa i montaż urządzeń gastronomicznych do budynku Regionalnego Ośrodka Rehabilitacji Leczniczej -Admirał I- w Świnoujściu przy ul. Żeromskiego 13
Dodano: 2015-02-13 - DOSTAWA I MONTAŻ SAMOOBSŁUGOWYCH CIĄGÓW WYDAWCZYCH REALIZOWANE PRZEZ JEDNOSTKĘ WOJSKOWĄ 3378 DRAWSKO POMORSKIE, ul. Główna 1, 78-513 Oleszno Znak postępowania: 224/2013
Dodano: 2013-03-28 - Dostawa i montaż wyposażenia pomieszczeń kuchni i pralni do Przedszkola Miejskiego w Karlinie
Dodano: 2012-04-24