Przetargi.pl
Dostawa i instalacja sprzętu gastronomicznego w Projekcie pn: Bezpieczna żywność od pola do stołu

Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Łomża, ul. Stacha Konwy 11
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 2162015 , fax. 86 2162015
  • Data zamieszczenia: 2012-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7
    ul. Stacha Konwy 11 11
    18-400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 86 2162015, fax. 86 2162015
    REGON: 00009669000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.weta.vot.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i instalacja sprzętu gastronomicznego w Projekcie pn: Bezpieczna żywność od pola do stołu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa wraz z instalacją sprzętu gastronomicznego w Projekcie pn.: Bezpieczna żywność od pola do stołu. 1 stół z półka na brudne naczynia (zmywalnia)- 1 szt; 2 bateria prysznicowa (zmywalnia) - 1 szt; 3 stół z 2 komorami do zmywarki podblatowej - 1 szt; 4 zmywarka do szkła + uzdatnienie - 1 szt; 5 stół z półką (zmywalnia) - 1 szt; 6 naświetlacz do jaj (obieralnia) - 1 szt; 7 stół z półką (obieralnia) - 1 szt; 8 stół korpusowy z drzwiami suwanymi i 2 szufladami - 1 szt; 9 podstawa pod piec konwekcyjno-parowy - 1 szt; 10 piec konwekcyjno- parowy 6 x GN 1/1 - 1 szt; 11 okap zespolony z piecem konwekcyjno-parowym z filtrami oświetleniem i wentylatorem wbudowanym w okap - 1 szt; 12 mikser planetarny do ciast lekkich 10 litrów - 1 szt; 13 mikser do ciast ciężkich - 1 szt; 14 stół chłodniczy z 4 drzwiami i blatem granitowym (stanowisko piekarza)- 1 szt; 15 umywalka do rąk nierdzewna - 1 szt; 16 stół korpusowy z 2 szufladami i szafką z drzwiami skrzydłowymi oraz umywalką do rąk - 6 szt; 17 kuchnia indukcyjna 2 polowa - 6 szt; 18 kuchnia indukcyjna 4 polowa na podstawie zamkniętej - 1 szt; 19 okap centralny wyciągowo-nawiewno-kompensacyjny z łapaczami tłuszczu i oświetleniem i wentylatorem - 1 szt; 20 kostkarka do lodu - 1 szt; 21 blender specjalistyczny - 1 szt; 22 mikser ręczny - 1 szt; 23 wyciskarka do owoców - 1 szt; 24 ekspres do kawy 2 grupowy ciśnieniowy - 1 szt; 25 młynek do kawy - 1 szt; 26 zestaw wag kuchennych - 1 szt; 27 zestaw desek do krojenia (6 szt haccp) - 1 szt; 28 zestaw podgrzewaczy (6 szt - bufet) - 1 szt; 29 komplet noży (12 szt) - 6 szt; 30 Zestaw garnków - 1 szt; 31 Zaparzacz do kawy 15 l - 2 szt; 32 Zestaw patelni - 1 szt; 33 Zestaw sztućców na 50 osób - 1 szt; 34 szkło barmańskie 10 osób - 1 szt; 35 zastawa stołowa zestaw na 50 osób - 1 szt; 36 szafa przelotowa - 2 szt; 37 Żelazko - 1 szt; 38 Deska do prasowania - 1 szt; 39 Obrusy - 3 szt; 40 Obrusy - 2 szt; 41 Serwetki materiałowe - 30 szt; 42 Przekładki (laufry) - 10 szt; 43 Skirtingi - 1150 cm; 44 Ścierki lniane - 25 szt; 45 Bluza kucharska z lamówką - 29 szt; 46 Fartuch krótki 55 cm uniwersalny - 28 szt; 47 Czapka uniwersalna (damska, męska)- 28 szt; 48 Rękawiczki materiałowe - 28 szt; 49 Uniform - Kucharz - 2 szt; 50 Uniform- Kelner - 2 szt; 51 Uniform- Barman 2 szt;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.weta.vot.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach