3 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg
- Adres: 30-901 Kraków, ul. Montelupich
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 261 137 554 , fax. 261 137 553
- Data zamieszczenia: 2018-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 3 Regionalna Baza Logistyczna
ul. Montelupich 3
30-901 Kraków, woj. małopolskie
tel. 261 137 554, fax. 261 137 553
REGON: 12139041500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.3rblog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, kakao, herbaty, kawy, deserów, owoców suszonych i bakalii - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa czekolad, wyrobów, kakao, herbaty, kawy, deserów, owoców suszonych i bakalii w zakresie 14 zadań, w tym: biszkopty, budyń, ciasteczka kruche, ciasteczka typu delicje, cukier - saszetka, cukier wanilinowy, cukierki czekoladowe, cukierki witaminizowane, czekolada mleczna z orzechami, czekolada pełna gorzka, czekolada pełna mleczna, czekolada z nadzieniem owocowym, drożdże świeże, galaretka, herbata czarna granulowana, herbata czarna liściasta, herbata w torebkach (ekspresowa), herbata witaminizowana, kakao, kawa naturalna mielona, kawa naturalna ziarnista, kawa rozpuszczalna - saszetka, kawa rozpuszczalna, kisiel, krakersy, orzeszki ziemne solone, paluszki, proszek do pieczenia, wafle czekoladowe o smaku kakaowym, wafle czekoladowe o smaku kokosowym, wafle czekoladowe o smaku orzechowym, wafle czekoladowe o smaku toffi, jabłka suszone, migdały, morele suszone, płatki migdałowe, pomidory suszone, rodzynki, śliwki suszone, żurawina suszona. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15842100-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają warunek udziału w postępowaniu dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada uprawnienia do prowadzenia działalności w zakresie obejmującym przedmiot zamówienia, tj. jego zakład produkcyjny posiada zezwolenie Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia nie zwierzęcego lub potwierdzenie wpisania w rejestr zakładów dla dostaw bezpośrednich, podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz mieć wdrożony i stosowany system HACCAP
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną