Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa Telewizyjnai Teatralna im. L. Schillera w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 90-323 Łódź, Targowa 61/63
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 422755841
- Data zamieszczenia: 2023-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa Telewizyjnai Teatralna im. L. Schillera w Łodzi
Targowa 61/63
90-323 Łódź, woj. łódzkie
tel. 422755841
REGON: 000275850 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.filmschool.lodz.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - wieprzowina, wołowina Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1a Formularza cenowegoCzęść 2: dostawa produktów mleczarskichSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1b Formularza cenowegoCzęść 3: Drób, produkty mięsne z drobiuSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1c Formularza cenowegoCzęść 4: Dostawa różnych produktów spożywczych, oleje, produkty przemiału ziarnaSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1d Formularza cenowegoCzęść 5: Dostawa produktów mrożonychSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1e Formularza cenowegoCzęść 6: Dostawa jajekSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1f Formularza cenowegoCzęść 7: Dostawa ryb świeżych i mrożonychSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1g Formularza cenowegoCzęść 8: Dostawa pieczywa oraz wyrobów ciastkarskichSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1h Formularza cenowego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Część nr: 1Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych z wieprzowiny i wołowiny o łącznej wartości koszyka zakupów 100 000,00 zł brutto (słownie: sto tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowyCzęść nr: 2Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów mleczarskich o łącznej wartości koszyka zakupów 50 000,00 zł brutto (słownie: pięćdziesiąt tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 3Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – drobiu, produktów mięsnych z drobiu o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 4Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – dostawa rożnych produktów spożywczych, olejów, produktów przemiału ziarna o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowyCzęść nr: 5Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów mrożonych o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 6Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Zamawiający nie stawia warunkuCzęść nr: 7Nazwa warunku:Warunek dotyczący uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – dostawa ryb świeżych i mrożonych o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 8Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Zamawiający nie stawia warunku
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-14
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/8/2024 „Dostawy mięsa i przetworów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi”
Dodano: 2024-04-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Dębami” w Konstantynowie Łódzkim
Dodano: 2024-04-07 - Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi
Dodano: 2024-03-01 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 7 w Łodzi
Dodano: 2024-02-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 231 w Łodzi
Dodano: 2024-02-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 199 w Łodzi
Dodano: 2024-02-15 - Dostawa artykułów żywnościowych dla szkoły Podstawowej nr 137 w Łodzi
Dodano: 2024-02-09 - Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2024-01-17 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do 6 Domu Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2024-01-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi
Dodano: 2023-12-22