Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Stefana Żeromskiego w Morągu ogłasza przetarg
- Adres: 14-300 Morąg, ul. Kajki 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 757 29 08 , fax. 89 757 29 08
- Data zamieszczenia: 2016-07-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Stefana Żeromskiego w Morągu
ul. Kajki 2 2
14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 757 29 08, fax. 89 757 29 08
REGON: 00070762700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spnr4morag.szkolnastrona.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część Nr I 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (mięso wołowe świeże) 93 kg Część Nr II 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (mięso wieprzowe świeże) 4.145 kg Część Nr III 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (mięso drobiowe świeże) 2.590 kg Część Nr IV 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (produkty mięsne) 418 kg Część Nr V 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -jaja kurze, klasa jakości A, klasa wagowa L -(63 g- 73 g) 9.810 szt. Część Nr VI 15600000-4-Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 1.288 kg (mąka, kasza, ryż) Część Nr VII 15800000-6-Różne produkty spożywcze (pieczywo) Chleb 2.120 szt., Bułka poznańska 2.206 szt. bułka tarta 298 kg Część Nr VIII 15800000-6-Różne produkty spożywcze 1.835 kg, 3.312 szt.,887 l Część Nr IX 15800000-6-Różne produkty spożywcze 2.629 kg (pierogi, naleśniki, krokiet, placki ziemniaczane, kopytka, pyzy z mięsem, kartacze, kluski śląskie) Część Nr X 110000-8-Rośliny uprawne, warzywa, produkty ogrodnictwa 5.416 kg, 300 szt. (sałata lodowa), 1.480 pęczków (rzodkiewka, szczypior, natka pietruszki, koper) Część Nr XI 110000-8-Rośliny uprawne, warzywa, produkty ogrodnictwa - ziemniaki 19.890 kg Część Nr XII 15300000-1-Owoce, warzywa i podobne produkty 1.429 szt., 635 kg Część Nr XIII 15200000-0-Ryby przetworzone i konserwowane 502 kg Część Nr XIV 15500000-3-Produkty mleczarskie 1.045 l (śmietana 18% i 30%), 245 szt. (masło ekstra), 151 kg (twaróg półtłusty, ser żółty) Część Nr XV 15300000-1-Owoce, warzywa i podobne produkty 3.155 kg ( ogórek kiszony, kapusta kiszona, surówka warzywna) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spnr4morag.szkolnastrona.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Dodano: 2015-12-23