Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Iwoniczu

Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35074 Rzeszów, al. Piłsudskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 852 39 10 , fax. 17 852 39 10
  • Data zamieszczenia: 2018-12-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
    al. Piłsudskiego 31
    35074 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 852 39 10, fax. 17 852 39 10
    REGON: 103697400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.podkarpacka.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa nieposiadajaca osobowości prawnej podległa MRPiPS

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Iwoniczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. 2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38-440 Iwonicz. 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia: Część 1-Dostawa nabiału, Część 2-Dostawa artykułów spożywczych, Część 3-Dostawa owoców i warzyw, Część 4-Dostawa mięsa i wędlin, Część 5-Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, Część 6-Dostawa ryb i mrożonek, Część 7-Dostawa artykułów konserwowych - przetworzonych. 4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załączniki nr 1.1 - 1.7 do SIWZ. 5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: - muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych; - posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP); - mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia; - posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach