Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki w roku 2024.

"Dom Pomocy Społecznej im. Księdza Kardynała Józefa Glempa w Bramkach" ogłasza przetarg

  • Adres: 05-870 Bramki, ul. Północna 18
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 7256127 , fax. 22 7256066
  • Data zamieszczenia: 2023-12-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Dom Pomocy Społecznej im. Księdza Kardynała Józefa Glempa w Bramkach"
    ul. Północna 18
    05-870 Bramki, woj. mazowieckie
    tel. 22 7256127, fax. 22 7256066
    REGON: 000295811
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki w roku 2024.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa artykułów żywnościowych – mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Baleron gotowany - wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona z dodatkiem wody ok. 1,5 kg Skład: mięso wieprzowe minimum 68% kg 2522 Boczek rolowany wędzony z dodatkiem mieszanki przypraw obsypany, majerankiem Skład: mięso wieprzowe minimum 93% kg 333 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 95% kg 734 Karkówka wieprzowa surowa bez kości, bez słoniny mięso elastyczne, poprzerastane powięziami, soczyste barwa jasnoróżowa z widocznym przerostem tłuszczowym. Waga jednego kawałka ok. 2,5 kg. kg 3035 Kaszanka - wyrób podrobowy parzony, średnio rozdrobniony w naturalnej osłonce, ok. 120 g Skład: mięso wieprzowe minimum 18 %, wątroba wieprzowa minimum 12 %, kasza gryczana. kg 766 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 2097 Kiełbasa blokowa typu tyrolska kg 2778 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 3059 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 6010 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 40711 Kiełbasa szynkowa - kiełbasa z grubo rozdrobniona z mięsa wieprzowego, dodatkiem wołowiny i słoniny, wędzona, parzona Skład : mięso wieprzowe minimum 66% kg 20912 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 30313 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 29914 Kości schabowe kg 40015 Kości wędzone kg 5016 Łopatka bez kości, bez skóry bez golonki, bez słoniny surowa z małym przerostem tłuszczowym, delikatna i soczysta z część górnej kończyny przedniej. Barwa od jasnoróżowej do czerwonej Waga jednego kawałka ok. 3,5 kg, mięso chłodzone kg 173517 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM (Hot Dog) kg 53318 Paszteciki 131g szt. 66719 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% (typu Ciechanowski) kg 12320 Pasztet pieczony - wyrób garmażeryjny wieprzowy pieczony Skład: mięso wieprzowe minimum 53 %, kg 16021 Pasztet z żurawiną kg 10022 Pieczeń Rzymska kg 42923 Piersi z kurczaka (filet) schłodzony kg 74724 Polędwica miodowa - wędlina z fileta z indyka średnio rozdrobniona, parzona formowana w baton w osłonce, wyczuwalna lekka miodowa nuta Skład: mięso indycze minimum 70 % kg 46425 Polędwica sopocka - wędzonka parzona Skład; polędwica wieprzowa minimum 80 % kg 74326 Polędwica z kurczaka - wędlina drobiowa, nie wędzona, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 29127 Polędwiczki wieprzowa surowa kg 2028 Porcje rosołowe z kurczaka kg 202729 Salami w czosnku- produkt drobno rozdrobniony surowy, dojrzewający, suszony, obtoczony czosnkiem. Do wyprodukowania 100 g tego wyrobu powinno zostać zużyte minimum 68 g mięsa wieprzowego, minimum 34 % mięsa z kurczaka i max. 11 g tłuszczu wieprzowego kg 2030 Salceson czosnkowy kg 14731 Salceson włoski - wyrób podrobowy, parzony, ok. 1,5 kg we flaku Skład: głowy wieprzowe minimum 60 %, mięso wieprzowe minimum 30% kg 4832 Schab wieprzowy surowy b\k -tkanka mięśniowa jędrna i jednolita, mięso soczyste i delikatne, barwa jasnoróżowa, otoczone z wierzchu błoną . Waga jednego kawałka ok. 4 kg, mięso chłodzone kg 38933 Serdelki drobiowe około 50g szt. minimum 70% mięsa kg 20034 Słonina wieprzowa bez skóry kg 4735 Szynka konserwowa wieprzowa, prasowana Skład: mięso wieprzowe minimum 60 % kg 33336 Szynka wędzona - wędlina ciemno wędzona, parzona o kruchym delikatnym smaku Skład: mięso wieprzowe minimum 82% kg 16037 Szynka wiejska - wyrób wędzony, parzony Skład: mięso wieprzowe minimum 70% kg 3738 Szynka wieprzowa gotowana, z małą ilością tłuszczu, wędzonka wieprzowa wędzona, parzona Skład: mięso wieprzowe minimum 69% kg 33739 Szynka wieprzowa surowa kg 9340 Szynka z piersi kurczaka - wędlina drobiowa, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 43141 Udziec z kurczaka bez kości max 150g kg 30042 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) kg. 72143 Wątroba wieprzowa kg 3344 Wątróbka drobiowa kg 36445 Żeberka paski extra wieprzowe kg 2746 Żołądki drobiowe kg 50Dostawa artykułów żywnościowych – nabiału dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Jogurt naturalny w kubku 150g szt. 70002 Jogurt owocowy w kubku 150. (różne smaki) szt. 5003 Masło o zawartości tłuszczu 82% 200g szt. 28004 Miks tłuszczowy w kostce 200g - całkowita zawartość tłuszczu 76% (64% tłuszcz roślinny, 12% tłuszcz mleczny) szt. 85005 Mleko 2% UHT - 1l l. 125006 Ser biały chudy kg. 5507 Ser biały półtłusty min. 3% tłuszczu kg. 8008 Ser żółty półtłusty 15%-20% tłuszczu kg. 2409 Ser żółty chudy do 13% tłuszczu kg. 14010 Śmietana 18% - 400g l. 110011 Ser feta 270g szt. 2013 Drożdże 100 g szt. 220Dostawa artykułów żywnościowych – różnych artykułów spożywczych dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Ananasy w puszce 565g szt. 322 Aromaty 9 ml szt. 533 Barszcz biały 1000g szt. 104 Barszcz biały zakwas 500ml szt. 505 Bazylia 100g szt. 156 Brzoskwinie 820g szt. 167 Budyń bez cukru 60g szt. 15778 Chrzan 900g szt. 209 Cukier 1kg kg. 253310 Cukier puder 0,5kg szt. 1311 Cukier waniliowy 32g szt. 36012 Cynamon 20g szt. 12013 Czosnek granulowany 1000g szt. 2014 Dżem niskosłodzony 270g szt. 221315 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 4016 Fasola sucha Jaś 500g szt. 28017 Galaretka owocowa z cukrem 90g szt. 53318 Gałka muszkatołowa 20g szt. 2719 Groszek konserwowy 400g szt. 48020 Herbata granulowana 100g kg. 33321 Imbir 15g szt. 1022 Kakao 100g szt. 53323 Kasza gryczana 1kg kg. 3324 Kasza jęczmienna 1kg kg. 14025 Kasza manna 1kg kg. 16726 Kasza pęczak 1kg kg. 2027 Kawa inka 250g szt. 4328 Kawa zbożowa 500g szt. 8329 Ketchup 500g min. 35% wkł. koncentr. szt. 12830 Kisiel bez cukru 77g szt. 128131 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 45932 Kukurydza konserwowa 400g szt. 40033 Kurkuma 100g szt. 534 Kwasek cytrynowy 50g szt. 2035 Liście laurowe 100g szt. 4036 Majeranek 100g szt. 5037 Majonez 420g szt. 58038 Makaron krajanka gruba kg. 11339 Makaron lasagne kg. 940 Makaron muszelki 1kg kg. 7341 Makaron nitki 500g kg. 11642 Makaron rurki 1kg kg. 6043 Makaron spagetti 500g kg. 22744 Makaron świderki 1kg kg. 38045 Masa makowa w puszce 1kg szt. 4046 Mąka pszenna typ 480 1kg kg. 98747 Mąka ziemniaczana 1kg kg. 2748 Mieszanka bakaliowa 1 kg kg. 549 Miód naturalny 1l szt. 1650 Musli owocowe 1kg kg. 13351 Musztarda 200g szt. 28052 Ocet 0,5l szt. 6053 Ogórki konserwowe 870g szt. 25654 Olej 1l szt. 65655 Oregano 100g szt. 1056 Papryka konserwowa 870g szt. 1157 Papryka mielona ostra 1000g szt. 358 Papryka mielona słodka 1000g szt. 559 Papryka wędzona 1000g szt. 560 Pieprz czarny ziarnisty1000g szt. 2061 Pieprz ziołowy 100g szt. 1562 Płatki jęczmienne kg. 8063 Płatki kukurydzane kg. 18964 Płatki owsiane 1kg kg. 8065 Płatki żytnie kg. 10866 Pomidor krojony kostka w puszce 2500ml szt. 4067 Proszek do pieczenia 36g szt. 14068 Przyprawa Curry szt. 5069 Przyprawa do drobiu 1000g szt. 570 Przyprawa do gyrosa 1000g szt. 271 Przyprawa do karkówki 1000g szt. 572 Przyprawa do pizzy 1000g szt. 373 Przyprawa do ryb 1000g szt. 374 Przyprawa w płynie typu magi 1L szt. 1775 Rodzynki 200g szt. 13376 Ryż 1kg kg. 45377 Sałatka szwedzka 850g szt. 4078 Soda oczyszczona 80g szt. 2779 Sos grzybowy szt. 13380 Sos pieczarkowy szt. 6781 Sos pieczeniowy ciemny szt. 11382 Sól 1kg kg. 40083 Susz warzywny 1 kg szt. 2084 Szczawa konserwowy 900g szt. 14085 Śliwki suszone 100g kg. 486 Tymianek 100g szt. 1087 Vegetta 1000g (lub równoważne) szt. 14588 Wiórki kokosowe szt. 1389 Ziele angielskie 1000g szt. 1090 Zioła prowansalskie 100g szt. 2091 Zupa grzybowa 37g szt. 68792 Zupa ogonowa 62g szt. 86793 Zupa pieczarkowa 44g szt. 58794 Żelatyna 50g szt. 25395 Żurawina suszona 500g szt. 5Dostawa artykułów żywnościowych – pieczywa dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Bułka paryska 450g szt. 150002 Bułka kajzerka 50g szt. 3003 Bułka słodka 100g szt. 6004 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 86005 Chleb razowy 500g szt. 43006. Chleb wieloziarnisty 500g szt. 1500Dostawa artykułów żywnościowych warzyw i owoców dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Arbuz kg 1502 Banany kg. 6503 Botwina pęczek 604 Brokuły kg 305 Brzoskwinia świeża kg 506 Buraki czerwone kg 6007 Cebula kg 4508 Cukinia kg 1009 Cytryny kg. 35010 Czosnek główki główki 35011 Fasola szparagowa kg 10012 Gruszki kg 110013 Jabłka kg 440014 Kalafior kg 3015 Kapusta biała kg 50016 Kapusta czerwona kg 30017 Kapusta kiszona kg 45018 Kapusta młoda kg 10019 Kapusta pekińska kg 50020 Kapusta włoska kg 5021 Koper pęczek 130022 Mandarynka świeża kg 20023 Marchew kg 50024 Natka pietruszki pęczek 130025 Nektarynka świeża kg 5026 Ogórki kiszone kg 40027 Ogórki świeże kg 135028 Papryka świeża kg 10029 Pieczarki kg 15030 Pietruszka korzeń kg 30031 Pomidory kg 150032 Por kg 15033 Rabarbar kg 6034 Rzodkiewka pęczek 180035 Sałata lodowa szt. 8036 Sałata masłowa szt. 15037 Seler kg 20038 Szczypior pęczek 130039 Śliwka węgierka świeża kg 15040 Truskawki kg 20041 Wiśnie kg 4042 Ziemniaki kg 1100043 Ziemniaki młode kg 1500Dostawa artykułów żywnościowych głęboko mrożonych dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Brokuł mrożony 2,5 kg szt. 3502 Fasola szparagowa 2,5kg szt. 3503 Kalafior mrożony 2,5kg szt. 3004 Kwiatowy bukiet warzyw 2,5kg szt. 8005 Mieszanka kompotowa bez pestki 2,5kg szt. 2506 Panga biała filet mrożony b/sk kg 3007 Paprykarz w puszce 300g szt. 5008 Płaty mrożone Tilapia kg 2009 Ryba wędzona kg 13010 Szpinak liść mrożony 2,5kg szt. 5011 Śledź płaty kg 4012 Włoszczyzna mrożona słupki 2,5kg szt. 300Dostawa artykułów żywnościowych jaj dla DPS Bramki w roku 2024.Lp Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Cena jednostkowa brutto Wartość brutto1 Jaja (65-70g) szt. 38000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach