Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2013-08-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    DRÓB I PRZETWORY DROBIOWE: Kurczak świeży kg 250 Porcie rosołowe kg 450 Piersi z kurczaka kg 200 Wątroba drobiowakg 160 Ćwiartka tylna kg 250 Pieczeń drobiowa kg 150 Pasztet drobiowy kg 150 Pasztetowa kg 120 Blok drobiowy kg 90 Mielonki drobiowe kg 60 Mozaika drobiowa kg 70 Rolada Drobiowa kg 50 Szynka drobiowa kg 80 Schab drobiowy kg 40 Parówka drobiowa kg 170 MIĘSO WIEPRZOWE,WOŁOWE I I WĘDLINY: Łopatka z/k /w/ kg 700 Łopatka b/k /w/ kg 150 Schab z/k /w/ kg 240 Schab b/k /w/ kg 80 Karkówka z/k /w/ kg 250 Karkówka b/k /w/ kg 100 Żeberka /w/ kg 200 Wątroba / w/ kg 70 Boczek świeży /w/ kg 130 Wołowina zrazowa b/k kg 80 Parówka /w/ kg 100 Polędwica /w/ kg 60 Pasztetowa * kg 150 Pieczeń wieprzowa * kg 90 Blok wieprzowy * kg 140 Wędzonka wieprzowa* kg 40 Salceson wieprz.* kg 120 Szynka wieprzowa wędzona * kg 130 Szynka wieprzowa prasowana *kg 40 Kiełbasa biała wieprzowa * kg 80 Kiełbasa szynkowa * kg 140 Kiełbasa krakowska parzona * kg 150 Kiełbasa żywiecka * kg 150 Kiełbasa jarmarczna* kg 300 Kiełbasa kanapkowa * kg 80 Kiełbasa podwawelska * kg 70 Kiełbasa piwna * kg 140 Kiełbasa wczasowa * kg 150 Kiełbasa tatrzańska * kg 100 Kaszanka * kg 180 PRODUKTY SPOŻYWCZE I NAPOJE: Cukier biały kg 2000 Mąki zbożowe * kg 400 Mąka kukurydziana * kg 100 Kasze * kg 300 Ryż * kg 250 Sól kg 150 Bułka tarta kg 50 Makarony * kg 450 Mąka ziemniaczana kg 100 Pieprz mielony* kg 10 Majeranek/250g/ szt 300 Liść laurowy/12g/ szt. 300 Ziele angielskie/20g/ szt. 350 Groszek konserwowy kg 250 Koncentrat pomidorowy* kg 150 Majonez * kg 120 Musztarda * kg 150 Herbata* kg 100 Ketchup kg 150 Dżemy * kg 450 Olej* litr 230 Cukier puder kg 120 Płatki owsiane kg 60 Płatki kukurydziane kg 100 Płatki ryżowe kg 50 Kawa zbożowa kg 130 Kompot wiśniowy kg 300 Kompot czarna porzeczka kg 150 Kompot wieloowocowy kg 250 Kompot truskawka kg 300 Kompot śliwka kg 200 Syrop owocowy * kg 250 Soki owocowe i warzywne litr 950 * dotyczy wszystkich rodzajów danego produktu o różnych nazwach handlowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od wniesienia przez Wykonawców wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach