Przetargi.pl
Dostawa artykułów stanowiących rodzaj- artykuły mleczarskie.

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89526 Lubiewo,
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306 , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2018-02-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej 144
    89526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 82109100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów stanowiących rodzaj- artykuły mleczarskie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj – artykuły mleczarskie dla Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej oraz Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Oddział Zamiejscowy Zwartowo. Wykonawca dostarczy produkty wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2017 r. poz. 149) a także rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy oraz rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. 2015r. poz. 29) Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby zamawiającego własnym transportem na własny koszt. Dostawy na części 1 - 7 realizowane będą do magazynu żywnościowego zlokalizowanego w ODK SW w Suchej - Lubiewo 89-526, Sucha 144 Dostawy na zadanie 8-13 realizowane będą do magazynu żywnościowego zlokalizowanego w ODK SW w Suchej Oddział Zamiejscowy Zwartowo, 84-210 Choczewo, Zwartowo 25 Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne do przewozu artykułów żywnościowych. Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko UHT 15511210-8 l 1000 2 mleko UHT 15511210-8 l 1000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 1500 4 Śmietana 15512000-0 kg 100 5 Śmietana 15512000-0 l 500 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 100 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 500 Część II: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 600 Część III: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1800 Część IV: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 100 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 150 4 Ser miękki 15542200-1 kg 200 5 Ser miękki 15542200-1 kg 150 Część V: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 700 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 300 3 Ser twarogowy 15542100-0 kg 200 4 Ser twarogowy 15542100-0 kg 200 5 Pasty serowe do smarowania 15545022-0 kg 50 Część VI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 500 Część VII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 500 2 Ser twardy 15544000-3 kg 500 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1500 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 500 5 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 500 Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo Część VIII: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 650 2 Śmietana chuda 15512100-1 l 40 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 80 4 Śmietana chuda 15512200-1 l 1 Część IX: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 2,5 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 50 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 50 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 50 Część X: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 250 Część XI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 1 2 Ser miękki 15542200-1 kg 5 kg 35 kg 1 3 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 1 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 2 Część XII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 160 2 Pasty serowe do smarowania 15545022-0 kg 25 Część XIII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 80 2 Ser twardy 15544000-3 kg 70 3 Ser twardy 15544000-3 kg 80 4 Ser twardy 15544000-3 kg 80 5 Ser twardy 15544000-3 kg 30 6 Ser twardy 15544000-3 kg 60 7 Ser twardy 15544000-3 kg 20 8 Ser twardy 15544000-3 kg 20 9 Ser twardy 15544000-3 kg 15 10 Ser twardy 15544000-3 kg 10 11 Ser twardy 15544000-3 kg 10 12 Ser twardy 15544000-3 kg 15 13 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. V SIWZ Oświadczeń i dokumentów wg. formuły spełnia - nie spełnia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach