Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych w podziale na 9 części

SZKOŁA PODSTAWOWA IM. S. STASZICA W WILKOWIE-OSIEDLU ogłasza przetarg

  • Adres: 59-500 Wilków-Osiedle, SZKOLNA 6
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 76 8783272
  • Data zamieszczenia: 2024-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA IM. S. STASZICA W WILKOWIE-OSIEDLU
    SZKOLNA 6
    59-500 Wilków-Osiedle, woj. dolnośląskie
    tel. 76 8783272
    REGON: 000271058
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spwilkow-osiedleedupage.org

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych w podziale na 9 części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa artykułów ogólnospożywczych.Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin wieprzowych. Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa mięsa i wyrobów z kurczaka oraz mięsa i wyrobów z indyka. Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa ryb i przetworów rybnych. Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa świeżych jaj . Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa pieczywa.Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa nabiału . Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa przetworów chłodniczych i mrożonek. Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.Dostawa owoców i warzyw. Szczegółowy opis, zakres i sposób realizacji przedmiotu zamówienia określony został Formularzu asortymentowo - cenowym – załączniku nr 1a do SWZ oraz w Projektowanych Postanowieniach Umowy (dalej zwanych PPU) - załączniku nr 3 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą biegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące:zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej,o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający wymaga, aby Wykonawca wykazał, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonał:dla części I: co najmniej 1 dostawę artykułów ogólnospożywczych o wartości nie mniejszej niż 18 000,00 zł brutto każda.dla części II: co najmniej 1 dostawę mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin wieprzowych o wartości nie mniejszej niż 14 000,00 zł brutto każda.dla części III: co najmniej 1 dostawę mięsa i wyrobów drobiowych o wartości nie mniejszej niż 7 000,00 zł brutto każda.dla części IV: co najmniej 1 dostawę ryb i przetworów rybnych o wartości nie mniejszej niż 4 000,00 zł brutto każda.dla części V: co najmniej 1 dostawę świeżych jaj o wartości nie mniejszej niż3 000,00 zł brutto każda.dla części VI: co najmniej 1 dostawę pieczywa o wartości nie mniejszej niż 13 000,00 zł brutto każda.dla części VII: co najmniej 1 dostawę artykułów nabiałowych o wartości nie mniejszej niż 24 000,00 zł brutto każda.dla części VIII: co najmniej 1 dostawę przetworów chłodniczych i mrożonek o wartości nie mniejszej niż 4 000,00 zł brutto każda.dla części IX: co najmniej 1 dostawę owoców i warzyw o wartości nie mniejszej niż 22 000,00 zł brutto każda.3. Zamawiający, w stosunku do wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, w odniesieniu do warunku dotyczącego zdolności technicznej lub zawodowej dopuszcza łączne spełnianie warunku przez wykonawców.4. W odniesieniu do warunków dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia wykazując warunek udziału w postępowaniu mogą polegać na zdolnościach tych z wykonawców, którzy wykonają dostawy, do realizacji których te zdolności są wymagane.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-01-24

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach