Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II ogłasza przetarg
- Adres: 45-048 Opole, ul. gen. K. Pułaskiego 3
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 40 21 870; 726 720 714 , fax. 774021887
- Data zamieszczenia: 2015-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
ul. gen. K. Pułaskiego 3 3
45-048 Opole, woj. opolskie
tel. 77 40 21 870; 726 720 714, fax. 774021887
REGON: 16034709900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lo2.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła prowadzona przez organ administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych dola stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu, ul. Kazimierza Pułaskiego 3 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia w okresie 02.01.2016r do 31.12.2016r. z wyjątkiem ferii i wakacji. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faxem na życzenie Wykonawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. Dowóz towaru będzie się odbywał transportem Wykonawcy i na jego koszt. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dostawę : pakiet nr 1 mięso wieprzowe, wędliny, podroby ( masa łączna 4.845ka) ; pakiet nr 2 - nabiał ( w tym masło śmietankowe 420kg, śmietana 1.600lit. jogurt opak 115 - 150g różne smaki 9.000sztser twarogowy półtłusty 500kg ), pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze ( w tym mąka wrocławska 1.600kg, olej roślinny uniwersalny 950lit, cukier kryształ 200kg ; pakiet nr 4 - mrożonki ( kostka rybna 700kg Porzeczka czarna 550kg, mieszanka kompot 550kg o łącznej masie 2.535kg ) ; pakiet nr 5 - mięso drobiowe 2.900kg i jaja ( 11.680 szt ) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lo2.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną