Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Brzegu

ZAKŁAD KARNY W BRZEGU ogłasza przetarg

  • Adres: 49-300 Brzeg, ul. Bolesława Chrobrego 29
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 410 74 00 , fax. 77 416 22 87
  • Data zamieszczenia: 2023-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZAKŁAD KARNY W BRZEGU
    ul. Bolesława Chrobrego 29
    49-300 Brzeg, woj. opolskie
    tel. 77 410 74 00, fax. 77 416 22 87
    REGON: 000320199
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Brzegu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - produkty rybne1. Kotlet rybny, ilość: 400 kg2. Farsz rybny, ilość: 500 kgCzęść nr 2 - produkty głęboko mrożone1. Mieszanka warzywna mrożona, ilość: 500 kg2. Pierogi mrożone z kapustą i grzybami, ilość: 100 kg3. Pierogi mrożone z truskawkami, ilość: 100 kg4. Pierogi mrożone z serem, ilość: 200 kgCzęść nr 3 - cukier i woda1. Cukier biały kryształ, ilość: 1000 kg2. Woda mineralna niegazowana 1,5 L, ilość: 300 szt.Część nr 4 - artykuły sypkie1. Kasza jęczmienna, ilość: 500 kg2. Kasza manna, ilość: 150 kg3. Ryż biały, ilość: 1500 kg4. Mąka ziemniaczana, ilość: 100 kg5. Mąka pszenna, ilość: 600 kg6. Makaron czterojajeczny (świderek), ilość: 700 kg7. Makaron czterojajeczny typ łazanki, ilość: 700 kg8. Groch łuszczony, ilość: 700 kg9. Fasola średniej wielkości "jasiek", ilość: 400 kg10. Soja krajanka, ilość: 400 kg11. Soja kotlet, ilość: 400 kgCzęść nr 5 - przyprawy1. Liść laurowy, ilość: 10 kg2. Sól spożywcza, ilość: 300 kg3. Herbata granulowana, ilość: 175 kg4. Pieprz czarny, ilość: 60 kg5. Przyprawa w płynie, ilość: 600 L6. Przyprawa jarzynowa, ilość: 350 kg7. Bulion warzywny, ilość: 100 kg8. Majeranek, ilość: 10 kg9. Koper suszony, ilość: 10 kg10. Susz warzywny, ilość: 150 kg11. Czosnek suszony, ilość: 15 kg12. Papryka słodka mielona, ilość: 15 kgCzęść nr 6 - pozostałe artykuły1. Koncentrat pomidorowy, ilość: 700 kg2. Groszek zielony konserwowy, ilość: 100 kg3. Kawa zbożowa, ilość: 250 kg4. Dżem truskawkowy, ilość: 800 kg5. Marmolada, ilość: 700 kg6. Żurek w proszku, ilość: 150 kg7. Sos pieczeniowy ciemny, ilość: 100 kg8. Ocet 10%, ilość: 100 L9. Leczo warzywne, ilość: 300 kgCzęść 7 - konserwy1. Sałatka rybna, ilość: 700 kg2. Paprykarz typu szczeciński, ilość: 700 kg3. Pasztet mazowiecki, ilość: 600 kg4. Przysmak śniadaniowy, ilość: 600 kg5. Pasztet drobiowy, ilość: 600 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15229000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach