Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II ogłasza przetarg
- Adres: 45048 Opole, ul. gen. K. Pułaskiego
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 40 21 870; 726 720 714 , fax. 774021887
- Data zamieszczenia: 2017-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
ul. gen. K. Pułaskiego 3
45048 Opole, woj. opolskie
tel. 77 40 21 870; 726 720 714, fax. 774021887
REGON: 16034709900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lo2.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła prowadzona przez organ administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spozywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawca dostarczy artykuły własnym transportem i na własny koszt. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faksem na życzenie Dostawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika zamawiającego.1. pakiet nr 1 - mięso wieprzowe, wędliny, podroby ( zgodnie z PN 86-A-820002, PN-A-82007) 2. pakiet nr 2 - nabiał, 3. pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze, 4. pakiet nr 4 – mrożonki, 5. pakiet nr 5 – mięso drobiowe, jaja kurze, 6. pakiet nr 6 - świeże warzywa i owoce - ( sezonowo ) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony i podpisany formularz OFERTA stanowiący załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ,który należy sporządzić ściśle wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. - adresu korespondencyjnego składającego ofertę, - określenia przedmiotu zamówienia, - informacji o ilości i rodzaju złożonych załączników, - datę sporządzenia oferty i podpis upoważnionej osoby. 2. Wypełniony druk „ FORMULARZA CENOWEGO”, który należy sporządzić ściśle wg wzoru stanowiącego odpowiednio zał. nr 2, 3, 4, 5, 6, do SIWZ; 3. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Oświadczenie, że Dostawca spełnia wymogi określone w art. 22 ust.1 pkt. 1, 2, 3, 4 oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004r. ( zał. nr 8 do SIWZ ) 5. Informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej ( oświadczenie : zał. nr 9 do SIWZ ) bądź listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej ( zał. nr 8 do SIWZ ); należy zwrócić uwagę na :niepotrzebne skreślić”, 6. Podpisany projekt umowy ( zał. nr 10 do SIWZ ). ( uwaga- podpisując projekt umowy Dostawca wyraża zgodę na warunki w niej zawarte ) . 7. Dostawca dostaw mięsa i produktów mięsnych musi przedłożyć kserokopię dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP ( certyfikat bądź zaświadczenie o trwającym wdrażaniu ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku.
Dodano: 2020-06-02 - Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Publicznego Liceum Ogólnokształcącego nr II w Opolu
Dodano: 2019-12-04 - Dostawy produktów mięsnych i wędliniarskich
Dodano: 2019-11-21 - Dostawa artykułów spozywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu
Dodano: 2018-11-28 - Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu
Dodano: 2016-12-02