Przetargi.pl
DD/ZP 220/3/2015 NPOSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ WARZYW I ZIEMNIAKÓW

Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg

  • Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
  • Data zamieszczenia: 2015-06-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
    ul. Bohaterów Getta 16 16
    57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
    REGON: 00032056100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY KŁODZKO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DD/ZP 220/3/2015 NPOSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ WARZYW I ZIEMNIAKÓW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Buraki ćwikłowe czerwone -CPV 03221111-7 świeże bez liści, zdrowe, czyste, suche, bez śladów uszkodzeń mechanicznych; 2) Marchew CPV 03221112-4 świeża, zdrowa, czysta, sucha, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o średnicy 3-5 cm; 3) Pietruszka korzeń CPV 03221110-0 zdrowa, czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych o średnicy 4-7 cm; 4) Cebula CPV 03221113-1-zdrowa, czysta, sucha o dobrym smaku bez śladów uszkodzeń mechanicznych; 5) Jabłka II gatunek CPV 03222321-9 jabłka zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych i śladów gnilnych; 6) Seler korzeniowy CPV 03221110-0-czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. 7) Kapusta głowiasta biała CPV 03221410-3 zdrowa czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych; 8) Kapusta kwaszona CPV-15331000-7 barwa skrawków biała lub kremowobiała albo szara z odcieniem żółtego w zależności od odmiany, smak i zapach charakterystyczny dla kapusty kwaszonej, aromatyczny, słono kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, skrawki jędrne chrupkie, w klasie II dopuszcza się skrawki o lekko obniżonej jędrności, sok jasnoszary opalizujący, grubość skrawków 1-3 mm; 9) Ogórek kiszony CPV-15331000-7 produkt nie rozdrobniony, smak i zapach charakterystyczny dla ogórka kwaszonego aromatyczny słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, jędrne, chrupkie, sok jasnoszaro-zielony; 10) Pomidory CPV-1121240-5 okrągłe, całe, świeże, twarde, czyste wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, wolny od nadmiernego zawilgocenia, bez obcych zapachów, nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub innymi zmianami które czynią je niezdatnymi do spożycia. Nie dopuszcza się pęknięć i widocznych zielonych piętek, Pomidory I klasy powinny być dobrej jakości, wystarczająco jędrne i mieć cechy charakterystyczne dla danej odmiany. Dopuszcza się następujące lekkie wady pod warunkiem że nie wpływają one ujemnie na ogólny wygląd pomidorów i ich trwałość. Dopuszcza się niewielkie puste komory lekkie wady kształtu lub rozwoju, lekkie wady barwy, wady skórki bardzo lekkie odgniecenia. Minimalna średnica pomidorów 35 mm, pomidory powinien mieścić się w przedziale wagowym od 0,1 kg-0,15 kg; 11) Pieczarki CPV 15890000-3 kolor- śnieżnobiały średnica 20-40 mm, 40-55 mm, zamknięte bez plam wodnych i bakteryjnych, bez okrywy zniekształceń i łuski, długość trzonu 10-30 mm. 12) Papryka świeża CPV-15300000-1 świeża , bez plam wodnych i bakteryjnych, nie uszkodzona. 1) Ziemniaki CPV 03212100-1 ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min 5 cm, bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste suche, nienadmarznięte, jedno odmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku bez pustych miejsc w środku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211117
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: TERMIN PŁATNOŚCI
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach