Bursa ogłasza przetarg
- Adres: 65392 Zielona Góra, ul. Botaniczna
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 329 97 21 , fax. 68 329 97 40
- Data zamieszczenia: 2018-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bursa
ul. Botaniczna 60
65392 Zielona Góra, woj. lubuskie
tel. 68 329 97 21, fax. 68 329 97 40
REGON: 97069217100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursa.bip.zgo.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin do Bursy w Zielonej Górze przy ul. Botanicznej 60. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ Rozdział - Opis przedmiotu zamówienia oraz załącznik nr 5 do SIWZ. Dostawy powinny odpowiadać normom sanitarnym i higienicznym przewidzianym dla żywności na terenie RP. Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji, tej samej partii produkcyjnej, będzie wytwarzany zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) i dostarczany zgodnie z obowiązującymi przepisami, w szczególności: 1) ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 2212 ze zm.) wraz z aktami wykonawczymi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Nie określa się.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawcy do złożonej oferty (załącznik nr 1 do SIWZ) są zobowiązani ponadto dołączyć następujące dokumenty: formularz cenowy (załącznik nr 5 do SIWZ); pełnomocnictwo, jeżeli zachodzą okoliczności powodujące konieczność dołączenia do oferty takiego dokumentu. Ponadto zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli
Dodano: 2024-02-26 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze
Dodano: 2023-12-17 - Dostawa produktów mięsnych do jednostek oświatowych na terenie Gminy Drezdenko
Dodano: 2023-12-06 - 2-DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO ZESPOŁU EDUKACYJNEGO W TRZCIELU
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 2 w Zielonej Górze.
Dodano: 2023-11-16 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zielonej Górze.
Dodano: 2023-11-14 - Dostawy wyrobów podrobowych oraz mięsa i wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Międzyrzeczu
Dodano: 2023-07-10 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38 w 2023r.
Dodano: 2022-12-07 - Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Edukacyjnego w Trzcielu
Dodano: 2022-12-06 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2022-10-27