Przetargi.pl
23/2023/ZP Usługa cateringowa- przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii

Mazowieckie Centrum Neuropsychiatrii Spółka z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 05-462 Wiązowna, Zagórze k/Warszawy
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Centrum Neuropsychiatrii Spółka z o.o.
    Zagórze k/Warszawy
    05-462 Wiązowna, woj. mazowieckie
    REGON: 142011670
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumzagorze.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    23/2023/ZP Usługa cateringowa- przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla pacjentów (dzieci i młodzież) MazowieckiegoCentrum Neuropsychiatrii.2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 12 do SWZ.3.Miejsce wykonywania przedmiotu zamówienia:1)Zagórze k/Warszawy (05-462),2)ul. 3 Maja 127, 05- 420 Józefów,3)ul. Kochanowskiego 27/29, 01-864 Otwock, ,4)ul. Koszykowa 79a Oddział Dzienny, 02-008 Warszawa, ul. Koszykowa 79a.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie:1) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:W tym zakresie Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy:a) posiadali aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności gospodarczej wydane przez właściwy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający, że Wykonawca objęty jest nadzorem sanitarnym i spełnia wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa procesu przygotowania posiłków oraz realizuje program i procedury z zakresu bezpieczeństwa żywności zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 08.2006 r. (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.);b) posiadali aktualną decyzję dopuszczającą środek transportu do przewożenia żywności wydaną przez Powiatowego Inspektora SanitarnegoW przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten musi spełnić każdy z podmiotów.2) Zdolności technicznej lub zawodoweja) wykazali wykonanie a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej trzy usługi przygotowywania i dostawy całodziennego wyżywienia, dla co najmniej 100 osób dziennie.W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie.b) wykazali narzędzia, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami;W tym zakresie Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy wykazali:- dysponowanie minimum dwoma środkami transportu do przewożenia żywności, dopuszczonymi przez Powiatowego Inspektora Sanitarnego;- dysponowanie lokalem kuchennym wyposażonym w niezbędne urządzenia zapewniające przygotowanie posiłków;W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie.c) Wykazali osoby, które będą skierowane przez wykonawcę do realizacji zamówienia publicznego, w szczególności odpowiedzialne za świadczenie usług wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych i uprawnień niezbędnych do wykonania zamówienia publicznego:Minimum:1 osoba- technolog żywienia1 osoba- dietetyk1 osoba- - kucharz;Alborównoważnych kwalifikacji uzyskanych w innych państwach członkowskich Unii Europejskiej.W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-27

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach