Mazowieckie Centrum Neuropsychiatrii Spółka z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 05-462 Wiązowna, Zagórze k/Warszawy
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-12-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Centrum Neuropsychiatrii Spółka z o.o.
Zagórze k/Warszawy
05-462 Wiązowna, woj. mazowieckie
REGON: 142011670 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumzagorze.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
23/2023/ZP Usługa cateringowa- przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla pacjentów (dzieci i młodzież) MazowieckiegoCentrum Neuropsychiatrii.2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 12 do SWZ.3.Miejsce wykonywania przedmiotu zamówienia:1)Zagórze k/Warszawy (05-462),2)ul. 3 Maja 127, 05- 420 Józefów,3)ul. Kochanowskiego 27/29, 01-864 Otwock, ,4)ul. Koszykowa 79a Oddział Dzienny, 02-008 Warszawa, ul. Koszykowa 79a. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie:1) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:W tym zakresie Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy:a) posiadali aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności gospodarczej wydane przez właściwy Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający, że Wykonawca objęty jest nadzorem sanitarnym i spełnia wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa procesu przygotowania posiłków oraz realizuje program i procedury z zakresu bezpieczeństwa żywności zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 08.2006 r. (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.);b) posiadali aktualną decyzję dopuszczającą środek transportu do przewożenia żywności wydaną przez Powiatowego Inspektora SanitarnegoW przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten musi spełnić każdy z podmiotów.2) Zdolności technicznej lub zawodoweja) wykazali wykonanie a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej trzy usługi przygotowywania i dostawy całodziennego wyżywienia, dla co najmniej 100 osób dziennie.W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie.b) wykazali narzędzia, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami;W tym zakresie Zamawiający wymaga, aby Wykonawcy wykazali:- dysponowanie minimum dwoma środkami transportu do przewożenia żywności, dopuszczonymi przez Powiatowego Inspektora Sanitarnego;- dysponowanie lokalem kuchennym wyposażonym w niezbędne urządzenia zapewniające przygotowanie posiłków;W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie.c) Wykazali osoby, które będą skierowane przez wykonawcę do realizacji zamówienia publicznego, w szczególności odpowiedzialne za świadczenie usług wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych i uprawnień niezbędnych do wykonania zamówienia publicznego:Minimum:1 osoba- technolog żywienia1 osoba- dietetyk1 osoba- - kucharz;Alborównoważnych kwalifikacji uzyskanych w innych państwach członkowskich Unii Europejskiej.W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten podmioty mogą spełniać łącznie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-27
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym)
Dodano: 2024-04-11 - Usługa cateringowa- przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii
Dodano: 2023-12-27 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii w Zagórzu - usługi cateringowe.
Dodano: 2023-03-15 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii w Zagórzu - usługi cateringowe.
Dodano: 2022-11-10 - Świadczenie usługi żywienia chorych w Oddziale Kardiologicznym
Dodano: 2016-11-23 - Usługa żywienia zbiorowego w okresie 24 miesięcy pacjentów Uniwersyteckiego Centrum Zdrowia Kobiety i Noworodka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego Sp z o.o. w Warszawie
Dodano: 2016-11-17